8.Sezonun can alici sahnelerinden birtanesi.. cok etkiliyici bir sahne olmus, özelikle de Polat'in uyandiktan sonra verdigi tepki..
abi net bi bilgim yok ama bugün yarın başlar çoğu dizi bu aralar başlıyo vadide başlar@takas cekimler yarin mi basliyor
müthiş olmuş aga eline sağlık bu sahne süperdi müzikte süper oluncaYeni Geri Dönüs müzigi mükemmel gercekten.. yeni tanitim da yok, bede ufak bir calisma yaptim. 129.Bölümün ilk sahnesinin esliginde "Geri Dönüs V2" müzigi.. sahnede müzik kullanilmadigi icin bu müzik cok iyi uyum sagladi.. Polat Alemdar bu sahnede karizmasiyla estiriyor..
olm biraz sakin olunBugün sabah gözlrrimizi sildik babamla bu saate kadar Vadi izliyoruz şu an 4.bölüm birazdan bugün kş 5.bölümü 111.bölümü izlicez İnşallah
Yok aga ya babam 40.bölümden baya sardı annemle babam tv dr birşey yok diye Vadi izliyorum izketiyorlar tabii bu ds benim işime geliyor çok Şükür hedefimde 161.bölüme kadar izkemek vardı yavaş yavaş 229'a doğru gidiyoruzolm biraz sakin olun
kalkmaz hacı karabulutlar çökmüş üzerlerinehadi ya şu sis perdesi bi kalksın artık ya
artık sabrım tükendi ya bir an önce yayınlasınlar tanıtım falan veya su serpecek açıklamalar bekliyomkalkmaz hacı karabulutlar çökmüş üzerlerine
Set Vadisinde gördüm abi herhalde yeni resimdirbu foto eski herhalde maskeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?