Twitter haber yok yalan
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KVP Foum face sayfası paylaşmış olasılığı yüksekResmi değil
somut şeyler lazım artık ama hiçbirşey olduğu yok ocak a ne kaldı şurdaKVP Foum face sayfası paylaşmış olasılığı yüksek
Vadiden Haber Var!
Kurtlar Vadisi ile ilgili haftaya bir sürprizimiz var..Haberi ilk bizden duyacak,pana filmin yaptığı açıklama ile de yayınladığımız haber tescillenecek ; K.V.P Forum farkını görmüş olacaksınız!
Kesin Bilgi
sinerjiyi bozma vadiyi döndürmeye çalışıyozhangi forumda okudun sen bunu kadir
sinerjiyi bozma vadiyi döndürmeye çalışıyoz
malesef
malesef
gelir geçeruyarı alıyordu ya 10 tane olunca otomatikman banlanıyormuş 15 gün sonra aramızda
olacak inşallah
Kusura bakma abla ama insan gibi konuşmayı öğrenirse dönsün. Herif ortaya tehdit sallıyor ben buna pabuç bırakmam. Şikayeti bastım geçtim iyi ki banlanmış belki biraz aklını başına alır.uyarı alıyordu ya 10 tane olunca otomatikman banlanıyormuş 15 gün sonra aramızda
olacak inşallah
Kusura bakma abla ama insan gibi konuşmayı öğrenirse dönsün. Herif ortaya tehdit sallıyor ben buna pabuç bırakmam. Şikayeti bastım geçtim iyi ki banlanmış belki biraz aklını başına alır.
Haaydaa Ethem Sancak medya sektöründen çekilmiş ; Es medyaya ait kruluşlarıda sattığı söyleniyor
Cümleten hayırlı geceler
" Kurtlar Vadisi Darbe / Terör ve HDP " videosu hazırlıyorum inşallah yarına paylaşırım
Açıkcası Vadiyle alakası yok ama gündemle alakalı oldugu için hazırladım iyi seyirler
çok beğendim çok güzel olmuş emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?