a haberide sileyim hemen boşa yer kaplamasın
Aga yıllardır ben böyle algı operasyonu görmedim her yerden vuruyorlar haberin şekline bak iceriğine bak her taraf skandala haberide sileyim hemen boşa yer kaplamasın
aga ben siyaset falan bilmem vadiye ters yapanı silerim kim olursa olsun acımam. bunları hepsini kaydet elbet gereken cevap verilecek o zaman görecezAga yıllardır ben böyle algı operasyonu görmedim her yerden vuruyorlar haberin şekline bak iceriğine bak her taraf skandal
Aga bunlar omurgasız utanmazlar sermayenin çocukları işte halkçı adamlari buralara getirmezler işte halktan olan sermayenin kucağına oturmayanlarıda böyle yerleraga ben siyaset falan bilmem vadiye ters yapanı silerim kim olursa olsun acımam. bunları hepsini kaydet elbet gereken cevap verilecek o zaman görecez
kim kimi yiyo aga öyle bişey yok ite çakala vadiyi yedirmeyiz öyle bişey yokAga bunlar omurgasız utanmazlar sermayenin çocukları işte halkçı adamlari buralara getirmezler işte halktan olan sermayenin kucağına oturmayanlarıda böyle yerler
Orası ayrı olay yapılmak istenilen yapılan bukim kimi yiyo aga öyle bişey yok ite çakala vadiyi yedirmeyiz öyle bişey yok
Aspirin etkisi oluşturdusonunda kendilerine geldiler yeni akitten vadiye destek;
http://www.yeniakit.com.tr/haber/kurtlar-vadisi-neden-hedefe-konuldu-222927.html
Akit Vadiden yanaysa artık siyah tv bitti demek. Yakında siyah tvnin ne kadar kirli çamaşırı varsa çıkar ortaya.sonunda kendilerine geldiler yeni akitten vadiye destek;
http://www.yeniakit.com.tr/haber/kurtlar-vadisi-neden-hedefe-konuldu-222927.html
ŞİKAYET EDELİM,YAYINDAN KALKSIN!
Son günlerde Kurtlar Vadisi Pusu'ya iftiralar atan,gerçek dışı haberler yapan Beyaz TV'de yayınlanan ''Söylemezsem Olmaz'' adlı programı lüften şikayet edelim ve yayından kalksın.Bilindiği üzere aynı gün 100 ve üzeri böyle şikayetler giderse RTÜK dikkate alır.
Şikayet Etmek için ;
► http://www.rtuk.org.tr/ sitesine girip,sol yanda bulunan katogorilerden ''Görüş ve Önerileriniz'' bölümüne tıklayarak gerekli bilgileri doldurup şikayet edebilirsiniz.Lüften herkes şikayetini şu yönde yazsın ki etkili olsun ;
(06.10.2016 tarihinden bu tarafa Beyaz TV kanalının “Söylemezsem Olmaz” adlı sabah programında, bu programı sunan, hazırlayan ve yetkili kişilerce sahte delil üretilmek suretiyle, sistematik olarak ''Kurtlar Vadisi'' dizisi açıkça hedef alınmış, iftira suçuna maruz bırakılmıştır.
Sahte deliller,gerçeği yansıtmayan haberler yapan ve gerçeği yansıtmayan iftiralar atan ; Beyaz TV'de yayınlanan ''Söylemezsem Olmaz'' adlı programın acilen yayından kalkmasını,bir izleyici olarak talep ediyoruz.) yazısını kopyalayıp ''Bildirim'' bölümüne yapıştırınız.
444 1 178 numaralı telefonu arayarakta şikayette bulunabilirsiniz.
Tüm İzleyicilerimizin Desteklerini Bekliyoruz!
@takas @Doğu @Polat Şaşmaz @populeoo @MEnes @Since2011 @Emin Özaltun @ömer karataş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?