Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Cok saglam tanitim yapmalari lazim hem bu sene ki konularla ilgili hemde cok usta oyunculardan birkacini da gosterek yoksa halimiz harap bu isler gizli yapilacak isler deil ki tam tersi reklam meselesi ama bizimkiler bu isleri.memleket.meselesi zannedip sirra kadem bastilar inanilir gibi deil

Son düzenleme:
Pana Film'de ki bu ayrılık olayını da büyük ölçüde Necati Şaşmaz'a bağlıyorum.. artık ne oldu ne bitti bilmiyorum ama Raci Şaşmaz ile bu kırgınlığı bitirmesi lazım. Raci'nin ayrılması ile zaten tüm ipler kopmuştur. Bahadır Özdener hep derdi, Raci herzaman bizi bir araya getirmiştir, hepimizi dinler, herkesin görüşümü alırdı, bu yüzden de herzaman için iyi bir lider olmuştur. Şöyle bakarsak.. beş tane kardeş.. Raci, Bahadır, Necati, Cüneyt, Zübeyr.. hepsi de bekar.. bence ne olduysa Necati Şaşmaz'ın evliliğinden sonra oldu.. ne kadar eşi da olsa, sonuçta bir el kızıdır.. bu evlilikle bu beşli de bir bozulma oldu doğal olarak.

Taptalk 2

Ya arkadas sanki amerikadan israilden gizli uranyum cikariyoruz bu sessizlik gizlilik nedir allah askina haziranda hadi bilemedin temmuzda magazin yazarlarina bilgi ucursana su usta oyuncularla anlastik diye milleti meraklandir heyecanlandir senin gecmis sezonun cok sonuk gecmis vadi izliyecileri artik patlama noktasina gelmis birkac iyi haberle milletin gazini alip yeni sezon icin milleti ayaklandirsana bak yonetmen olayinda haber ucurdunuz hepimiz sevindik ve yeni sexon icin umitlendik artik bu sessizlik cigirindan cikti ve yerini umitsizlige birakti bu vadi genel sohbet konusundaki
arkaslarin heyecanin yarisini tasisalar cok buyuk yol alirlardi valla yazik ne diyeyim bize hic saygilari kalmamis beyhude laflarla merak etmeyin onlar isini bilir sessiz ve derinden gidiyorlardir laflara da artik karim cok tok neredeyse istifra edecem

Son düzenleme:
Senaryo kısmında şöyle bir sorun olabilir artık.. Vadiyi efsaneleştiren, yarattığı karakterleridir. Ve maalesef dizinin yaratıcıları ve bana göre de dizinin kalbi olan efsane senaryo ekibi artık yok. Yeni karakter olayı çok zor olacaktır. Vadinin senaryo ekibi yeri geliyordu figürana bile müthiş bir karakter yazıyordu. Dileğim bir gün yeniden bir araya gelmeleri ama Reaksiyon yapımla bu İş bitmiş gibi gözüküyor.

Taptalk 2

Bahsettiğim şey.. İskender Büyük, Muro vs. benzeri karakterler yaratmak zor olacaktır.. yoksa Vadiye kim girerse girsin, 'efsane' olarak yinede çıkacakdır.

Taptalk 2

senaryoyu üniversiteli gençlerle yazmaya devam etsin necati artık onların ekibiyle dizilerini izlerler böylelikle..

Bizim senarist grubu sesdiz ve derinden gidiyor cok onemli sahsiyetler olduklari icin cok gizliler isimleri muhurlu zarflarda saklaniyor
))))

yok artık 3 tane genç başlarında necati şaşmaz kurtlar vadisi nin senaryosun yazacak yok artık o kadar da değildir abi

agalar sabır sabır sabır yav biraz sabredin Allah ın izniyle yarın çekimler başlıyo bombalar ağustos sonunda açıklanacak
burası kurtlar vadisi beyler ona göre dünkü dizilerle kıyaslamayın
vadinin reklama da ihtiyacı yok habere de

ben sonuna kadar güveniyorum bizim bilmemize gerek yok 11 eylülde hayran kalalım yeter

işte aslan bu aslan bakın nasıl çalışıyor aslanım benim