- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Hep bu sahneyi bekliyordun deil mi polatin elifi pptugu dahneNeyse guzel sahneyle kapattik
Hep bu sahneyi bekliyordun deil mi polatin elifi pptugu dahneNeyse guzel sahneyle kapattik
mesaj alındı, Allah gönlüne göre versinBosver
La olm biraz ara ver vadiye bana daral geldiPolisler geldi ve Elifle Polat dudam dudaga off offff
@takas
birazdan ki pusu bolumlerini anlatirim 3 bolum sehretcem yatana kadar sonra saat 9 da is ve Vadi baslayacak yatana kadar
O kadar da sapik degilizHep bu sahneyi bekliyordun deil mi polatin elifi pptugu dahne
Ama bunu sen ikrar ettin muhtesem bir sahneyle veda ediyorum diye o sahnede opusme sahnesiydiO kadar da sapik degiliz
Amin de o degil konumuz su an cok cok uzak hatta ucurumlar var yani olmamasi gereken sey oldu .maskeli bilirmesaj alındı, Allah gönlüne göre versin
Cumartesileri degil miydibende şimdi kanal avrupada eski vadiyi izlicem
agalar hepiniz vadi izliyonuz artık ben de hafta sonu diyecektim ama hafta sonu da dolu off şu aralar epey yopunum yavbende şimdi kanal avrupada eski vadiyi izlicem
Hemen oraya da gecelimbende şimdi kanal avrupada eski vadiyi izlicem
senin için dua ettim sadece , herşey gönlünce olsun , yoksa bir anlam çıkarmadım 🙂Amin de o degil konumuz su an cok cok uzak hatta ucurumlar var yani olmamasi gereken sey oldu .maskeli bilirSen ne anladin aga
Ben her dk cosuyom abi Vadiyi izliyom onu izlemesem bile muzikleri idare ediyor bak soyle diyim yolda düşmüşt ayagim catladi o sirada aspirinim cendere v3 u actim acisi falan gitti gittim isimk gordum geldim eveBugun butun vadiciler cosmus her kanaldan vadi seyrediyor
bilmiyom ki aga geçen cumartesi vardı ama şimdi de olması lazım bakıyorum hemenCumartesileri degil miydi
İyi geceler agasenin için dua ettim sadece , herşey gönlünce olsun , yoksa bir anlam çıkarmadım 🙂
@china_shangai abi, @takas, @Polat Şaşmaz size iyi seyirler agalar epey yoruldum bugün ben yatar
Bugun Cumartesi degil ki Carsambabilmiyom ki aga geçen cumartesi vardı ama şimdi de olması lazım bakıyorum hemen
salı olmasınBugun Cumartesi degil ki Carsamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?