evlen Allah sana da nasip etsin inşallah))
İnşallah ya bakalım kısmet😉
evlen Allah sana da nasip etsin inşallah))
nasipse bu gece tamamlarızBende de 45 dakika eksik başkan
nişanlanmıştıda nişanı yeni attı o zor biraz 50 yaşına gelomiş nişan atıyor insan yaşından başından utanırevlen Allah sana da nasip etsin inşallah))
nişanlanmıştıda nişanı yeni attı o zor biraz 50 yaşına gelmiş nişan atıyor insan yaşından başından utanırevlen Allah sana da nasip etsin inşallah))
nasip kısmet işlerinişanlanmıştıda nişanı yeni attı o zor biraz 50 yaşına gelomiş nişan atıyor insan yaşından başından utanır
nişanlanmıştıda nişanı yeni attı o zor biraz 50 yaşına gelmiş nişan atıyor insan yaşından başından utanır
nişanlanmıştıda nişanı yeni attı o zor biraz 50 yaşına gelomiş nişan atıyor insan yaşından başından utanır
nişanlanmıştıda nişanı yeni attı o zor biraz 50 yaşına gelmiş nişan atıyor insan yaşından başından utanır
aynen örnek olarak kendimi verebilirim
abi senin kadar racon sahibi bir başka adam görmedim adamın kralı ya herkes biat etsin abiye@Doğu sana şahin ağa ,ile çakırın arasında ki bir diyaloğu hatırlatmak isterim))) vadiyi bırakmamla alakalı olarak sarf ettiğin sözlere istinaden))
Sende bizi dere kenarında söğüt belledin gardaş ,rüzgar arkadan esiyorsa koca çınara ne ????????
Of be yine duygulandım
o senin bileceğin iş aga seni tanırım senin sağ kolunu değil
Estağfirullah sen benim kardeşimsinaynen örnek olarak kendimi verebilirim
abi senin kadar racon sahibi bir başka adam görmedim adamın kralı ya herkes biat etsin abiyebeni sağ kolun yap abi
Abi Kehribari izliyomusun tam senlik diziEstağfirullah sen benim kardeşimsin
Doğu benim altyapimda yetisti sana ne oluyorHooop hooop benim adamıma göz mü diktin @Doğu nun bonservisi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?