haklısın herşey olabilirBelli mi olur her an hersey olabilir
haklısın herşey olabilirBelli mi olur her an hersey olabilir
yook ben pek birşey görmedimhaklısın herşey olabilir
Takas çok mu sert yazmış
La olm kadiri överken bizi yerin dibine soktunVayt Kadir agam favori üye olmuş tebrik ederim aga senin süper modluğa kadar yolun var adaşım bari ben olamadım sen ol modtakasında dediği gibi seni iyiki tanışım forumda son yıllarda gelmiş en kaliteli üyesin
Soner yalcinli tuyo mu ben hic begenmedim onlarikadir agam helal olsun seni iyiki tanımışım adamın dibi dibi
bu arada abi @china_shangai yeni tüyoları konu olarak paylaştım konuyu gördün mü
Yok abi yav yanlış anlaşılmak istememLa olm kadiri överken bizi yerin dibine soktun)))
la olm china abi forumun en kral adamıdır onu ayrı tut abimiz o bizim abimizYok abi yav yanlış anlaşılmak istememsizde kalitelisiniz
yok abi ya konuyu görmedin miLa olm kadiri överken bizi yerin dibine soktun)))
Soner yalcinli tuyo mu ben hic begenmedim onlari
Yavvv birak bu i§leri kadir ya adasinin hatirina bisey demiyorum saka bir yana kadir candir canYok abi yav yanlış anlaşılmak istememsizde kalitelisiniz
Allah razi olsun ben ona takiliyorumla olm china abi forumun en kral adamıdır onu ayrı tut abimiz o bizim abimiz
Aynen o bizim başımız zaten dün ilk defa resmini gördümla olm china abi forumun en kral adamıdır onu ayrı tut abimiz o bizim abimiz
Kimin resmini gordunAynen o bizim başımız zaten dün ilk defa resmini gördüm
Aslında Kadir yanlış Abdülkadir en doğrusu Kadir Allahın isimlerinden Abdülkadir Allahın kulu demek Abdülhey gibiYavvv birak bu i§leri kadir ya adasinin hatirina bisey demiyorum saka bir yana kadir candir can
Senin resmindi herhalde yengeyle çekilmiş fotoğrafın vardıKimin resmini gordun
Okudum baya bir heyecanli olacak yeni sezonla olm china abi forumun en kral adamıdır onu ayrı tut abimiz o bizim abimiz
yok abi ya konuyu görmedin mi
https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-pusu-yeni-sezon-tüyoları.228700/
hele şükür gördün konuyu abiOkudum baya bir heyecanli olacak yeni sezon
Hadi leyn goremezsin brnim fotomuAslında Kadir yanlış Abdülkadir en doğrusu Kadir Allahın isimlerinden Abdülkadir Allahın kulu demek Abdülhey gibi
Senin resmindi herhalde yengeyle çekilmiş fotoğrafın vardı
Ben o konuyu okumustum kadirde biseyler yayinladi orada soner yslcin tuyosu vardi kafam oraya takildihttps://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-pusu-yeni-sezon-tüyoları.228700/
abi konuya baksana ya@china_shangai
hele şükür gördün konuyu abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?