- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
abi bi an gerçek olduğunu varsayalım nasıl bir tablo ortaya çıkıyorValla tek korkum bu zamana kadar ne dedikodu ciktiysa hepsi gerceklesti
karada gitti sadece pusat kaldı ona bari birşey olmasa
akifin son hali
pusat kas çalışıyor yeni sezon için
abi tam olarak ne demek istiyon anlamdımValla haci sen bu soruyu soruyon ama soner yalcini ne kadar taniyon
ben soner yalçın ı siyasi kimliği yüzünden istemiyorum vadi nin anlattıkları yla onun fikirleri çok ayrı yerlerdeValla haci sen bu soruyu soruyon ama soner yalcini ne kadar taniyon
abi bunun sallamasyon olduğu başından belli nedenmi bikerem yönetmen Serdar Akar değil ama hala onu yönetmen olarak gösteriyolar 2.cisi bunu yapan arkadaş unutmuş heralde karanın çıkıcağını ilk başta onunda ismi yazıyodu oyuncular arasında sonradan kaldırdı sağlamlığı 0.Haci bu yaziklarini dun takasta yazdi guvenilirligi ne derece dogru ozellikle de soner yalcin ne i§ anlamadim
hoşbulduk abi ayrılk derken anlamadımabi bunun sallamasyon olduğu başından belli nedenmi bikerem yönetmen Serdar Akar değil ama hala onu yönetmen olarak gösteriyolar 2.cisi bunu yapan arkadaş unutmuş heralde karanın çıkıcağını ilk başta onunda ismi yazıyodu oyuncular arasında sonradan kaldırdı sağlamlığı 0.
Sende hoşgeldin Recep kardeş ayrılık yoktur inşaallah
abi yaklaşık 2 aydır burdayım ondan önce yatılı kuran kursuna gidiyordum şuanda tatildeyizhoşbulduk abi ayrılk derken anlamadım
Forumdan bir gidiyor aylar sonra geliyorsun o yüzden dedim
Bu senede devam mı yatılı Kur'an kursuna
eyvallah abi sağolasınşuanda belli bişey yok abi son gün belli olucak
Hakkında hayırlısı kardeşim
Hic sorma ya cok uzuldum@china_shangai abi maskeliye de sahip çıkamadın
Hic sorma ya cok uzuldum
Haksixliklara hic gelemiyor ve bu forumda ne yazik ki cok var
Belli mi olur her an hersey olabilirtakas a da uyrı vermişler bize birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?