dün dündür bugün bugün aga oylama bitmedi daha konuşmazsa iyi olacak@takas maskeli söylediklerinde haklı sen dün girdiğin tartışmalrı unuttun mu dün senin söylediklerini söylüyor işte
dün dündür bugün bugün aga oylama bitmedi daha konuşmazsa iyi olacak@takas maskeli söylediklerinde haklı sen dün girdiğin tartışmalrı unuttun mu dün senin söylediklerini söylüyor işte
o laf meşurdur aga yalnız o lafın sahibini ben hiç sevmemdün dündür bugün bugün aga oylama bitmedi daha konuşmazsa iyi olacak
2 günde değiştin yani ?dün dündür bugün bugün aga oylama bitmedi daha konuşmazsa iyi olacak
la olm bi sus ya bi sus sen vadiyi 1 düşünüyosan ben 1000 düşünürüm bi dur be agam2 günde değiştin yani ?
Bende diyorum bu adam nasıl değişti bu kadarla olm bi sus ya bi sus sen vadiyi 1 düşünüyosan ben 1000 düşünürüm bi dur be agam
+1905Ben bu insanlara kizmiyorum onlar kendilerine yakisani yapiyorlar benim kixdigim konu bszi vadici arkadaslar bunlarin icindeki bazi arkadaslara cok hosgorululer aman tartisma cikmasin aman bunu yazma yazdiysan sil aman tatsizlik cikmasin yok opisman olmus yok o camura batmis yan yatmis yeter be herkes kendine ceki duzen versin ben artik bu riyakarliga munafikliga ikiyuzluluge dayanamiyorum bu ne ya yeter artik yoneticiyse yonetici herkes srtik maskelerinin ardindan ciksin suliyetlerini gorelim herkes birilerine sirin gozukme ugruna haysiyetini serefini satiyor farkinda deil daha fazla begeni daha fazla konu acmak nedir bu arkadas bunu spnunda madalya mi var yoksa para mi var ben artik bu carpik iliskilerden bizleri salak yerine koymalarindan ve gozumuxun icine baka baka yalan soyleyen tiplerden biktim usandim kendulerini ne zannediyorlar anlamiyorum inaniyorum ki forumdaki bircok kisi bunlarin gercek yuzlerinu biliyorlar ama herkes sessiz sinema oynuyor canbaza bak oyunu oynaniyorama bilmiyorlar ki gercekler birgun ortaya ciktiginda i§ isten gecmis olacak
+1907Ben bu insanlara kizmiyorum onlar kendilerine yakisani yapiyorlar benim kixdigim konu bszi vadici arkadaslar bunlarin icindeki bazi arkadaslara cok hosgorululer aman tartisma cikmasin aman bunu yazma yazdiysan sil aman tatsizlik cikmasin yok opisman olmus yok o camura batmis yan yatmis yeter be herkes kendine ceki duzen versin ben artik bu riyakarliga munafikliga ikiyuzluluge dayanamiyorum bu ne ya yeter artik yoneticiyse yonetici herkes srtik maskelerinin ardindan ciksin suliyetlerini gorelim herkes birilerine sirin gozukme ugruna haysiyetini serefini satiyor farkinda deil daha fazla begeni daha fazla konu acmak nedir bu arkadas bunu spnunda madalya mi var yoksa para mi var ben artik bu carpik iliskilerden bizleri salak yerine koymalarindan ve gozumuxun icine baka baka yalan soyleyen tiplerden biktim usandim kendulerini ne zannediyorlar anlamiyorum inaniyorum ki forumdaki bircok kisi bunlarin gercek yuzlerinu biliyorlar ama herkes sessiz sinema oynuyor canbaza bak oyunu oynaniyorama bilmiyorlar ki gercekler birgun ortaya ciktiginda i§ isten gecmis olacak
+1903Ben bu insanlara kizmiyorum onlar kendilerine yakisani yapiyorlar benim kixdigim konu bszi vadici arkadaslar bunlarin icindeki bazi arkadaslara cok hosgorululer aman tartisma cikmasin aman bunu yazma yazdiysan sil aman tatsizlik cikmasin yok opisman olmus yok o camura batmis yan yatmis yeter be herkes kendine ceki duzen versin ben artik bu riyakarliga munafikliga ikiyuzluluge dayanamiyorum bu ne ya yeter artik yoneticiyse yonetici herkes srtik maskelerinin ardindan ciksin suliyetlerini gorelim herkes birilerine sirin gozukme ugruna haysiyetini serefini satiyor farkinda deil daha fazla begeni daha fazla konu acmak nedir bu arkadas bunu spnunda madalya mi var yoksa para mi var ben artik bu carpik iliskilerden bizleri salak yerine koymalarindan ve gozumuxun icine baka baka yalan soyleyen tiplerden biktim usandim kendulerini ne zannediyorlar anlamiyorum inaniyorum ki forumdaki bircok kisi bunlarin gercek yuzlerinu biliyorlar ama herkes sessiz sinema oynuyor canbaza bak oyunu oynaniyorama bilmiyorlar ki gercekler birgun ortaya ciktiginda i§ isten gecmis olacak
Kesinlikle katiliyorum pana yazim ekibi ne allah askina herkes gorevini yapsin gecen sezon gorduk bu yazim ekibini revizyon sartoglu sartşu ana kadar yeni senarist ismi çıkmadı görünen oki ortalıkda dolaşan soner yalçın ismide sallamasyon bu saatten sonra yeni birisiyle çalışıcaklarınıda düşünmüyorum geçmiş olsun yine Pana Yazım Ekibinin eline düştük...
herkes yönetmen geldi diye sevindi ama senaryo olmadan boş inşallah yine hayal kırıklığı yaratmazlar hiç ümidim yok ama neyseKesinlikle katiliyorum pana yazim ekibi ne allah askina herkes gorevini yapsin gecen sezon gorduk bu yazim ekibini revizyon sartoglu sart
Haci bu yaziklarini dun takasta yazdi guvenilirligi ne derece dogru ozellikle de soner yalcin ne i§ anlamadim
ben o isme inanmıyorum abi dedikodu olarak düşünüyorumHaci bu yaziklarini dun takasta yazdi guvenilirligi ne derece dogru ozellikle de soner yalcin ne i§ anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?