batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,287
- Puanı
- 1,061
Bence vadide bir düğün daha şartPolat izlenir 100 dk
Düğün olmasın bir daha
Bence vadide bir düğün daha şartPolat izlenir 100 dk
Düğün olmasın bir daha
Bir bölümde düğün izlesek ölürüz artıkBence vadide bir düğün daha şartAma kansız olsun mümkünse
aga yapma dikkatli say 45 gün 🙂45 değil 12 gün
Ben cekim gununu sayiyorum hersey cekimlerde netlesir mutlaka fotolar cikar@china_shangai abi kaldı 45 gün
Sen başlama tarihini diyorsun pardon karıştırdımaga yapma dikkatli say 45 gün 🙂
12 gün kaldı ya epey düşürdük bak saya sayaBen cekim gununu sayiyorum hersey cekimlerde netlesir mutlaka fotolar cikar
sen çekim ben başlama tarihlerini yazdık sikinti yook 😀 ilgilisine ikiside fayda verirSen başlama tarihini diyorsun pardon karıştırdım
Aynen12 gün kaldı ya epey düşürdük bak saya saya
sen çekim ben başlama tarihlerini yazdık sikinti yook 😀 ilgilisine ikiside fayda verir
AGA BEN demiştim sana ben bekliyodum böyle birşeyAynen
Vadi 1 sayı geride
Varya büyük oyun bizi fena tongaya düşürdülerAGA BEN demiştim sana ben bekliyodum böyle birşey
verdiğini söylemişde vermeyi unutmuşşşRevan vermemis miydi
Bu oylama büyük yalan çıktı hemde büyük@Maskeli Fedai salla ya ..karım yarışmasına buna la adam daha gündğz vadiyle ilgili birşeyler yazdı mesajını beğenmiştim nasıl bir zihniyetleri varsa
verdiğini söylemişde vermeyi unutmuşşş
valla yanlış oy kullananlar, vermeyi unutanlar, alakasız kişilerin oy kulanması vb. epey şeyler olduBu oylama büyük yalan çıktı hemde büyük
Aynenvalla yanlış oy kullananlar, vermeyi unutanlar, alakasız kişilerin oy kulanması vb. epey şeyler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?