Maskeli Fedai
Favori Üye
Neyse benimki dostane bir tavırdıisterse 50 kat etki yaratsın izlemem aga zaman yok izlersem vadi izlerim başka da bişey izlemem
millete zorla film izleteceğine vadiye başlatta bi hayrın olsun
Neyse benimki dostane bir tavırdıisterse 50 kat etki yaratsın izlemem aga zaman yok izlersem vadi izlerim başka da bişey izlemem
millete zorla film izleteceğine vadiye başlatta bi hayrın olsun
hayırdır aga nolduUlan 21.45
yine antin kuntin konuşmaya başladınNeyse benimki dostane bir tavırdısen bilirsin
Vadinin baslama saati aklima geldihayırdır aga noldu
yine antin kuntin konuşmaya başladın
kim yazdıysa müthiş yazmış tek gerçek kurtlar vadisidirAsıl #Diriliş, yıllar boyu dinsizlerin hakimiyet sürdüğü sektörde, ehli sunnet bir dizi-film oyuncusunun set arasında namaz kılıp Kur'an okuyabilmesidir. O yiğidin adı da Necati Şaşmaz'dır.
Aga etraftakileri ibretle izliyorum diğerleri fasa fiso bak vadinin şu anki haline falan laf atılıyor ya alayını silip atarkim yazdıysa müthiş yazmış tek gerçek kurtlar vadisidir
zaten diğer dizilere katlanamadığım için izlemiyorum dirilişi falanda izlemiyorum sarmıyor beniAga etraftakileri ibretle izliyorum diğerleri fasa fiso bak vadinin şu anki haline falan laf atılıyor ya alayını silip atar
Vadiden başka en izlenilesi dizi diriliş o kadarzaten diğer dizilere katlanamadığım için izlemiyorum dirilişi falanda izlemiyorum sarmıyor beni
vadinin geçen bölümünün seviyesine bile şuanki diziler gelemez. düşük reytingler yükseltilebilir ama yeni kanal şart. bikaç yeni heycanla vadi yine uçar diğerleri yine arkadan takip eder
@Since2011 aga henüz yeni bir gelişme yok
tarihi dizileri pek sevmiyorum güzeldir ancak sarmıyor dediğim gibi vadi müzikleri dinlemek daha heycan verir o saatteVadiden başka en izlenilesi dizi diriliş o kadar
Diriliş+EDHO benide sarmamaya başladı bir türlü güncel takip edemiyorum .Çok heyacan yaratmıyor .zaten diğer dizilere katlanamadığım için izlemiyorum dirilişi falanda izlemiyorum sarmıyor beni
vadinin geçen bölümünün seviyesine bile şuanki diziler gelemez. düşük reytingler yükseltilebilir ama yeni kanal şart. bikaç yeni heycanla vadi yine uçar diğerleri yine arkadan takip eder
@Since2011 aga henüz yeni bir gelişme yok
46 dizisi bakalım nasıl olacak hacı .Sende izliyeceksin misin :?Vadiden başka en izlenilesi dizi diriliş o kadar
Yarın bilum sakin gececek gibi hazirlikli ol, maclarda var ozellikle bjk nin maci heyecanli gececektarihi dizileri pek sevmiyorum güzeldir ancak sarmıyor dediğim gibi vadi müzikleri dinlemek daha heycan verir o saatte
aga edho boş konular etrafında dönüyor çok ağır bir dizi müzikleri de kötü çekilmiyorDiriliş+EDHO benide sarmamaya başladı bir türlü güncel takip edemiyorum .Çok heyacan yaratmıyor .
kacirmam haci heyecanla bekliyorum mart ta baslayacak halen tanitimi bile goremedik46 dizisi bakalım nasıl olacak hacı .Sende izliyeceksin misin :?
Kaç gündür yeni mi farketdiyorsun hacıFarkettiniz Mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?