Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Asıl #Diriliş, yıllar boyu dinsizlerin hakimiyet sürdüğü sektörde, ehli sunnet bir dizi-film oyuncusunun set arasında namaz kılıp Kur'an okuyabilmesidir. O yiğidin adı da Necati Şaşmaz'dır.

Son düzenleme:
Asıl #Diriliş, yıllar boyu dinsizlerin hakimiyet sürdüğü sektörde, ehli sunnet bir dizi-film oyuncusunun set arasında namaz kılıp Kur'an okuyabilmesidir. O yiğidin adı da Necati Şaşmaz'dır.
kim yazdıysa müthiş yazmış tek gerçek kurtlar vadisidir

Aga etraftakileri ibretle izliyorum diğerleri fasa fiso bak vadinin şu anki haline falan laf atılıyor ya alayını silip atar
zaten diğer dizilere katlanamadığım için izlemiyorum dirilişi falanda izlemiyorum sarmıyor beni
vadinin geçen bölümünün seviyesine bile şuanki diziler gelemez. düşük reytingler yükseltilebilir ama yeni kanal şart. bikaç yeni heycanla vadi yine uçar diğerleri yine arkadan takip eder

@Since2011 aga henüz yeni bir gelişme yok

Vadiden başka en izlenilesi dizi diriliş o kadar

Diriliş+EDHO benide sarmamaya başladı bir türlü güncel takip edemiyorum .Çok heyacan yaratmıyor .

@Master.1000 aga bizim artur ve antony de kayıplara karıştı o çocukla yüce majestenin adamını çok beğeniyordum

tarihi dizileri pek sevmiyorum güzeldir ancak sarmıyor dediğim gibi vadi müzikleri dinlemek daha heycan verir o saatte
Yarın bilum sakin gececek gibi hazirlikli ol, maclarda var ozellikle bjk nin maci heyecanli gececek

Diriliş+EDHO benide sarmamaya başladı bir türlü güncel takip edemiyorum .Çok heyacan yaratmıyor .
aga edho boş konular etrafında dönüyor çok ağır bir dizi müzikleri de kötü çekilmiyor
onur tan çatışma sahnelerini orda daha da berbat çekiyor adam kaç sene vadide yönetmenlik yaptı hala aksiyon sahnesi çekmeyi öğrenemedi benim için vasat altı bir dizidir edho