Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

+1907 yüreğine klavyene dokunan parmaklarına sağlık
))))kimseyi zorla sevdirmeye hakları yok suç Yusuf'un mu tabiki değil ona o rölü veren yazan çapsız yazım grubunun

aga burda çoğunluğun ne dediği önemli çoğunluk böyle demiyorsa o iş bitmiştir. 100 kişiden 5 i zeynep karakterini seviyorsa 95 kişi sevmiyor pana yorumları takip ediyorsa yapacağı şey açık kim sevilmiyor kardeşim yusuf zeynep bunları kenara çekeceksin
kimi istiyor bu millet tilki pusat raskoln ve polatın yanına sağlam karakterler
gereğini yapacaksın yoksa tatmin edemezsin. artık istikrar yakalamamız lazım bak 4 bölüm ne güzel gitti sorna 2 bölüm yine durgun böyle olmaz her bölümün belli bi seviyesi olması ve o seviyenin altına hiç düşülmemesi lazım. mesela deli hüsnü bence on numara bi karakter adamı hastaneye tıkadılar yav kalsın ofiste milleti güldürüyor en azından
yorumlara kulak vermiyolar

Problem sadece senin dikkatini çekiyor olması ekseriyetin nefretini çekiyor

aynen öyle abi biz zaten ne yapsalar izleriz hep diyorum siyah ekran üstüne vadi müzikleri koysalar bile ben perşembe günü siyah ekranı izlerim. ama önemli olan ben veya kadir değil izleyicilerin genelidir
reytingler yükselmiyor ve buna karşı hiçbişey yapılmıyor bu duruma artık çok sinir olmaya başladım. arkadaş bişeyleri değiştirin ya jeneriği eski jenerik yapın mesela reklam düzeniyle ilgili ayarlamaları kanalla konuşun fragmanları daha dikkat çekici bi hale getirin etki edebilecek sağlam oyuncu alın bişeyler yapın
adamların hiçbir şey umrunda değil reklamın saniyesi bile değişmiyor bi çaba bi ekstra hareket yok yok yok arkadaş yok biz reytingleri daha çok düşünüyoruz

aga 2. paragrafa tamamen katılıyorum bende öyle düşünüyor ve istiyorum
1. paragrafa katılmıyorum seyircinin yorumuyla senaryo falan yazılmaz ben karşıyım tamam dikkate alırsın ama izleyici istiyor diyede sen kendi planları bozmamalısın inş pana yolundan dönmez haa tabiki seyircinin dinleneceği noktalar vardır mesela müzikler eski müzikler isteniliyor seviliyor ee yakışıyorda bundan bir zarar gelmez sevilen bir karekter mi var planlanan dakikaları çoğaltıp sahnelerini artırabilirsin yani kısacası detaylarda küçük nüanslarda tamam ama ana olaylarda sezon başında yazılan senaryonun dışına çıkılmamalı diye düşünüyorum çünkü bunu yaparsan tamam kısa vaadede sonuç alsanda ilerleyen zamanlarda daha farklı sıkıntılar olacaktır

aga tamamen seyircinin dediğini yapsın demiyorum ama bariz belli olan şeyler var zeynep yusuf bunların sahnelerine ayar verilebilir ve sevilen isimlerin üzerine yoğunlaşılabilir bunlar çok zor değil
valla günü kurtarsınlar da geleceğe sonra bakarız aga

başkan söz meclisten dışarı kusura bakmasınlarda o ekseriyet daha ne istediğini bilmiyor onlar zaten her türlü konuşacaklar no problem diyorum 😀

aga işte sen asıl olayı bu yorumların yapılmasının asıl nedenini söyledin işte asıl dert senin bu yazdıkların haksız mısın ? yok hepsine katılıyorum aynı duyguları da paylaşıyorum biz alıştık bu reytingler bizi kesmiyor mutlu olamıyoruz bence bu yorumların sebebi bu reytingler

birde kanal konusu var ki tam bir rezalet vadiye hiç katkısı olmadı maç var adam reklam düzenini değiştirmiyor daha beter hale sokuyor 2 yıldır doğru veya yanlış tutar veya tutmaz daha bir stratejelerini görmedik hep aynı yolu kullanıp farklı bir kapıya çıkması beklemek ahmaklık olur

Son düzenleme:
kanal d ye geçtiğimiz güne lanet olsun kurtulacağımız gün yeniden dirileceğimiz gün olacak

beyaz tv de süper bi bölüm var yine memati kızla konuşuyor