Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bende ygsye hazirlaniyorum. Bu sene Marta kadar kafa patlatacam Allah yardimcim olsun
Dualarinizi esirgemeyin yani
Senin ygs yi kazanma ihtimalin soruların tamamının kvp dan olmasından ibarettir
)))))

Bu arada Rusya ya Nasıl çaktık ama
))) yeni Türkiye'yi eski Türkiye zannettiler , alırsın cevabın kralını 😉)))))

)))))

aynen abi herkes haddini bilecek reis ne derse o

yine bıldırcına kapak yapmış ağabey

Vay be ne guzel okulu bitiriyosun
Ben okulu bitirsem ilk isim kurban kesmek olurdu
Askere ugurluyacaz seni sag salim git sag salim gel İnşallah
neyi güzel aga ya asıl iş bundan sonra bitirdikten sonra ne olacak sanki
askerlik kolay en kısa sürede uzun dönem yapacam acelesi yok daha yaşım ufak

bugün beyaz tv de yine efsanevi pusu döneminden bir iskender büyük bölümü vardı yav o bölümler ne öyle insan kıyamıyor izlemeye çok dehşet bişey dünyanın en müthiş dizisi

)))))

Vado ciksa 450 puan falan cikartirdim
Sende farkindasindir. Bu aralar Turkceyi baya duzelltik eskisi gibi cumle kurma yeteneksizligi kalmadi. Bunlar hep calismanin yararlarindandir

Vado ciksa 450 puan falan cikartirdim
Sende farkindasindir. Bu aralar Turkceyi baya duzelltik eskisi gibi cumle kurma yeteneksizligi kalmadi. Bunlar hep calismanin yararlarindandir
aynen aga sendeki büyük değişim ve gelişim çok açık ve net bi şekilde mesajlarına yansıyor İnşallah bozmadan devam edersin

Kurtlar Vadisi'nden muhtesem suriye analizi.. kesinlikle izleyin.. tek kelimeyle muhtesem.

Son düzenleme:
Tamda şu dönemde vadinin o 'üçüncü' gözüne ve muhteşem yorumuna, analizine ihtiyac vardı. O değil bizimkiler acaba eşkıya'da bu olanlara arada değiniyorlar mı merak ediyorum.. değinmiyorlarsa nasıl başarabiliyorlar acaba.. 🙂 Raci kesin demiştir şimdi yine memleket meselesine girersek işin içinden çıkamayız.. en iyisi bu sefer uzak durmak. ;-)

Son düzenleme:
Siyaset hic yok aga

Vadi forumundan birisi yazmis bence cok dogru

Cahit, Murat ve Selma gibi senaristler de bence füzyon yok konular arası bağlandılar çok kötü yapıyorlar geçen sezon ve bu sezonun kötü olması bunlardan kaynaklanıyor . Çok mu zor anlamadım ki Tilki ve Gölge yi sal polatın üstüne bir taraftan da yeni ve sağlam bir karakter bul bağla bombayı hocanın üstüne patlat gitsin el eline ihtiyarları kgt ve istibarahatı düşman et Polat'a bak iki günü nasıl kahvehaneler doluyor

aynen aga yine açardım "vadi yine bildi" haberlerini ama onlar bizi sattılar malesef
eşkiyada alakası bile yok en ufak şekilde