bu sene sonKac senen kaldi okulu bitirmene
rahmetlinin mekanı cennet olsun seveni baya çokmuş cenazesi bir hayli kalabalık olmuş
bu sene sonKac senen kaldi okulu bitirmene
Eee aga gec kaldin basla birsey kalmadiBende ygsye hazirlaniyorum. Bu sene Marta kadar kafa patlatacam Allah yardimcim olsunDualarinizi esirgemeyin yani
Vay be ne guzel okulu bitiriyosunbu sene son
Calisiyorum zaten Turkceyi yarisina kadar getirdim zorlarsa bir Cografya zorlar sayisala en yakin sozelEee aga gec kaldin basla birsey kalmadi
Senin ygs yi kazanma ihtimalin soruların tamamının kvp dan olmasından ibarettirBende ygsye hazirlaniyorum. Bu sene Marta kadar kafa patlatacam Allah yardimcim olsunDualarinizi esirgemeyin yani
İnş sonu hayırlı olsunSenin ygs yi kazanma ihtimalin soruların tamamının kvp dan olmasından ibarettir)))))
Bu arada Rusya ya Nasıl çaktık ama))) yeni Türkiye'yi eski Türkiye zannettiler , alırsın cevabın kralını 😉)))))
aynen abi herkes haddini bilecek reis ne derse oSenin ygs yi kazanma ihtimalin soruların tamamının kvp dan olmasından ibarettir)))))
Bu arada Rusya ya Nasıl çaktık ama))) yeni Türkiye'yi eski Türkiye zannettiler , alırsın cevabın kralını 😉)))))
neyi güzel aga ya asıl iş bundan sonra bitirdikten sonra ne olacak sankiVay be ne guzel okulu bitiriyosunBen okulu bitirsem ilk isim kurban kesmek olurduAskere ugurluyacaz seni sag salim git sag salim gel İnşallah
Vado ciksa 450 puan falan cikartirdimSenin ygs yi kazanma ihtimalin soruların tamamının kvp dan olmasından ibarettir)))))
aynen aga sendeki büyük değişim ve gelişim çok açık ve net bi şekilde mesajlarına yansıyor İnşallah bozmadan devam edersinVado ciksa 450 puan falan cikartirdimSende farkindasindir. Bu aralar Turkceyi baya duzelltik eskisi gibi cumle kurma yeteneksizligi kalmadi. Bunlar hep calismanin yararlarindandir
Siyaset hic yok agaTamda şu dönemde vadinin o 'üçüncü' gözüne ve muhteşem yorumuna, analizine ihtiyac vardı. O değil bizimkiler acaba eşkıya'da bu olanlara arada değiniyorlar mı merak ediyorum.. değinmiyorlarsa nasıl başarabiliyorlar acaba.. 🙂 Raci kesin demiştir şimdi yine memleket meselesine girersek işin içinden çıkamayız.. en iyisi bu sefer uzak durmak. ;-)
aynen aga yine açardım "vadi yine bildi" haberlerini ama onlar bizi sattılar malesefTamda şu dönemde vadinin o 'üçüncü' gözüne ve muhteşem yorumuna, analizine ihtiyac vardı. O değil bizimkiler acaba eşkıya'da bu olanlara arada değiniyorlar mı merak ediyorum.. değinmiyorlarsa nasıl başarabiliyorlar acaba.. 🙂 Raci kesin demiştir şimdi yine memleket meselesine girersek işin içinden çıkamayız.. en iyisi bu sefer uzak durmak. ;-)
Bu tur soylemlere mesafeliyim duygular aklin onune gecmemeliRuslar bizim tirlari vurmus asil simdi opecez onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?