Senin zaman gelmis gibi aga niyeti aldiysan gerisi geliröylede aga kaderimizde yazılmışsa olur zaten fazla sıkıntı yapmaya gerek yok
Senin zaman gelmis gibi aga niyeti aldiysan gerisi geliröylede aga kaderimizde yazılmışsa olur zaten fazla sıkıntı yapmaya gerek yok
Niyet hayır akıbet hayır 😉 kendini pas geçme 😉Senin zaman gelmis gibi aga niyeti aldiysan gerisi gelir
O zaman takasla bana verirler bende komsu sayilirimo zaman takas in belki sansi olur komsu ya ordan sansi olabilir
Su ister misinöhö öhö
Yürü git lan sana yağmurlu havada su yok 😉))))O zaman takasla bana verirler bende komsu sayilirim
Benimde yas kemale ermis 20 olacaz yakinda benim yasimdakiler evlenip cocuk sahibi oluyoSu ister misin))))))))))))))) gıcıklandın yine 😉)))))
Yürü git lan sana yağmurlu havada su yok 😉))))
Sen nerden komsu sayiliyonO zaman takasla bana verirler bende komsu sayilirim
Akıl yaşta deil baştadırBenimde yas kemale ermis 20 olacaz yakinda benim yasimdakiler evlenip cocuk sahibi oluyo)
Ben de ErzurumluyumSen nerden komsu sayiliyon
Kim ben mi resit degilmisim. Yarin oy kullanirken cekerim atarimAkıl yaşta deil baştadır))) sen daha cürmün reşit değilsin))
Baskan hem zehirliyon hemde panzehiri gosteriyon 😀Su ister misin))))))))))))))) gıcıklandın yine 😉)))))
Yürü git lan sana yağmurlu havada su yok 😉))))
Necati beyle bacanak olBen de ErzurumluyumBende komsu sayilirimNagehanin akrabasindan birini alsak yeter ustayla akraba olurum 😱
Yeni Polat ben olsam kaldiririm aslindaNecati beyle bacanak oloda seni vadi de oynatsın 😉))) sonra sinir krizi geçirelim 😉
Dur baskan dusunmesi bile krize soktuNecati beyle bacanak oloda seni vadi de oynatsın 😉))) sonra sinir krizi geçirelim 😉
Kaldıramazsan kaldırırlar canımmmmmmmmmmmmmYeni Polat ben olsam kaldiririm aslinda
Öyle tabi nasip kismet 🙂Niyet hayır akıbet hayır 😉 kendini pas geçme 😉
O karakteri benden baska kimse kaldiramazKaldıramazsan kaldırırlar canımmmmmmmmmmmmm))))))))))))))))))))
Hadi la ordan demekle bu ozguvende sasirtici dogrusuO karakteri benden baska kimse kaldiramazAkif geldi Yusuf geldi olmadi Vadinin akibeti icin bir an evvel ustayla bacanak olmam lazim
Bunlar 7/24 saat vadi seyretmekten oluyorHadi la ordan demekle bu ozguvende sasirtici dogrusu
Sakayida gercek sandiniz ya ne diyimHadi la ordan demekle bu ozguvende sasirtici dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?