Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bolumun ilk dakikalari aksiyondan gecilmiyor ilk sahne Erhanin kizi almasinin disinda efsaneydi sonra ki 20 dakika da superdi
Bunlarin isine belli olmaz suha yla sivildede yakinlarmis demek ki 😀erhanda süanın yeğeninimi aldı yoksa
aynen aga adamlar dışarı kız vermiyolar demek kardeşleri filan varsa bunların birer tanede bize ayarlasınlar ya boşta duruyoruz burdaBunlarin isine belli olmaz suha yla sivildede yakinlarmis demek ki 😀
Aga @takas la bana belki verirler sonucta en buyuk destekcileriyizde senin is biraz zoraynen aga adamlar dışarı kız vermiyolar demek kardeşleri filan varsa bunların birer tanede bize ayarlasınlar ya boşta duruyoruz burda
olsun be aga ben abime güveniyorum o beni boşta komaz illa birini bulur banaAga @takas la bana belki verirler sonucta en buyuk destekcileriyizde senin is biraz zorchina abi evli barkli adam bak elestiri yaparken onuda dusun derim acik gormezden gel 😀
Vay Receb'im hoşgeldinaynen aga adamlar dışarı kız vermiyolar demek kardeşleri filan varsa bunların birer tanede bize ayarlasınlar ya boşta duruyoruz burda
Vay Receb'im hoşgeldin)) şansın yok gakkoş değilsen 😉))
Olsun sen yinede alternatifi azaltma aga 😀olsun be aga ben abime güveniyorum o beni boşta komaz illa birini bulur bana@china_shangai
Kendi adıma demedim Elazığ çetesine dedim 😉 onlar kendi aralarında paslaşıyorlarhoş buldum abiya olurmu benim gibi adama kız vermicenizde kime verceniz
o zaman takas in belki sansi olur komsu ya ordan sansi olabilirVay Receb'im hoşgeldin)) şansın yok gakkoş değilsen 😉))
Zamanlaman harika
öylede aga kaderimizde yazılmışsa olur zaten fazla sıkıntı yapmaya gerek yokOlsun sen yinede alternatifi azaltma aga 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?