Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Belki sacma gelecek ama Raci-Necati olayina artik bizler de bir el atalim.. Güzel bir yazilyla "Facebook" ta bir sayfa hazirlansa, iki kardesin artik barismasini ve senaryonun basina gecmeleri gerektigini duyurack birsey... durumu onaylayan herkez de "begen" buttonuna tiklasin. Daha simdiden cikacak haberleri tahmin edebiliyorum.."Kurtlar Vadisi dizisinin seyircisi eski senaristleri icin harekete gecti",
Sayfa acildiktan sonra ilk haber burda yapilir.. sonra zaten kisa sürede tüm haber sitelere yayilir..

Sonuc sifir da olsa, en azindan biz seyirci olarak elimizden geleni yapmis oluruz.. onun disinda böyle birsey bir ilk olur.. En sadik izleyici olarak. (bence)

Son düzenleme:
Eger siz boyle birsey yaparsaniz ben gerekirse 1 milyon hesap acarim. Keske barissalar be Vadi boyle gitmez yoksa

aga boşuna kendimizi yormayalım o iş bitti artık adam yeni diziye başladı o defter kapandı

aga güzel fikirlerde malesef bu saatten sonra bunların gerçekleşme ihtimali yok gibi ben ortak projeyi geçtim bari kendi aralarında en azından küs kalmasınlar ama bu bile zor @takas ın da dediği gibi hele ki o diziden sonra yanaşmazlar necati şaşmaz devam etmek isterse vadi devam eder sadece gerekli olan necati şaşmaz ın yeni bir yapılanmaya adım atması lazım yalnız o adamda yıllardır ara vermeden çalışıyor birde bu bozuk sistemde paydos derse o şekilde vadiyle vedalaşırız

Bu olayin bittigini kabullenmem imksansiz olacak herhalde..
bizleri satan raci şaşmaz bahadır özdener cüneyt aysan başta olmak üzere diğer set çalışanları ve oyuncuları asla unutmayacam! bu satıcılar içinde tek kızmadığım ve hala çok sevdiğim isim kenan çoban dır
kenan çoban adam gibi adam onu kandırdılar çok üzüldüm necati abiye abdülhey karakteriyle en yakın kişiydi işkenceye uğradıktan sonra polatın kurtarışı falan inanılmaz etkileyici unutamıyorum o sahneleri böyle bi bağlılık olamaz
keşke abdül o diziye girmeseydi vadiye dönseydi

@-KADİR- aga memati olayı ne iş resim falan

aga burda seninle ayrılıyorum kenan çoban da o hainlerin başında geliyor dediğim gibi ona olan sevgim yok gibi birşey ; memati işi özlem belirtisi yoksa birşey olduğu yok keşke dönse

Cok güzel bir sahne... Necati Sasmaz'in bu sahnede gösterdigi performans beni cok etkilemisti.. Polat-Abdlühey degilde "Necati-Kenan" tartismasi var sanki.. Necati Sasmaz cok icten oynamis.

Son düzenleme:
Cok güzel bir sahne... Necati Sasmaz'in bu sahnede gösterdigi performans beni cok etkilemisti.. Polat-Abdlühey degilde "Necati - Kenan" tartismasi var sanki.. Necati Sasmaz cok icten oynamis.

yok aga necati kenan değil necati raci tartışması var abdül sen kimsin diyor necati ben senin abinim deyip yolun açık olsun diyor ben daha çok raci ye verilen mesaj olarak algıladım

yok aga necati kenan değil necati raci tartışması var abdül sen kimsin diyor necati ben senin abinim deyip yolun açık olsun diyor ben daha çok raci ye verilen mesaj olarak algıladım

Kesinlikle haklisin.. gercekten bu sekilde izleyince, sahne daha bir agir oluyor.

Su sahneyi izlerken.. Pana Yazim Grubunda da mi degisiklik oldu ne dir.. sanki o gizemli yazim grubu gitmis, yerine Cahit, Murat vs. gelmis.. dizi simdi gercekle resmen kopmus durumda.. iyice fantastik havasina döndü.. özelikle Polat Alemdar'i tanimak mümkün degil. Bu durum gecen sezonunun ortalarindan itibaren basladi..

Artik neyin dogru neyin yanlis oldugunu secemiyorum.. sadece su kesin.. bicak kemige dayanmistir.. suanki senaryo grubu ile son hiz asaga gidiyoruz.

Son düzenleme:
aga burda seninle ayrılıyorum kenan çoban da o hainlerin başında geliyor dediğim gibi ona olan sevgim yok gibi birşey ; memati işi özlem belirtisi yoksa birşey olduğu yok keşke dönse
yapma aga ne başında gelmesi aklını çeldiler adamın kenan çoban son derece iyi niyetli bi adam bunu kullandılar ben onu diğerlerinden ayırıyorum iyi niyetinin kurbanı oldu asla aklında kötü bişey olduğunu düşünmüyorum

http://www.yenisafak.com/aktuel/abdulhey-kenan-cobanin-cok-sasiracaginiz-hikayesi-695794

bunu okuyun derim çok etkileyici gerçekten

memati özlenmez mi be onun gibi karakter bi daha gelmez keşke ölümü abdül gibi olsaydı geri dönerdi ama adam net öldü geri dönüş yok

Cok güzel bir sahne... Necati Sasmaz'in bu sahnede gösterdigi performans beni cok etkilemisti.. Polat-Abdlühey degilde "Necati - Kenan" tartismasi var sanki.. Necati Sasmaz cok icten oynamis.

bunu o bölümden sonra defalarca izlemiştim müthiş etkileyici bir sahne şimdi senin vesilenle tekrar izleyeyim aga
ama polat alemdar konusunda sana katılmıyorum usta bildiğimiz gibi onda sıkıntı yok hatta son bölüm süperdi psikopata bağladı

Özgür Ozan vadiye girecek diye bi söylenti var doğruluğu tartışılır o yaştaki adamın polatın ekibinde ne işi var

onu bunu bilmem vadiye kan can katacak adam mehmet akif alakurtur
maraz ali karizmasıyla müthiş bi hareket getirir süper olur

agam isimler aynı yazım gurubuda aynı senin ne demek istediğini anlıyorum ama bazı şeyler varki bugünkü günler kaçınılmaz en başta senaryoda o zaman küresel konulara girilmemişti hanedanlar piyasada yoktu tapınakcılarda ise yeni yeni detaylara vakıf oluyorduk bu bir etken diğer etken dizideki eski karekterlerin tek tek ayrılması bir bakalım kimler çıkmış; abdülhey, kara, nazife anne, ömer baba hepsi başrol isimler bu isimlerin hepsi diziye samimiyet ve duygu katıyordu bunlar gerçekler bu karekterler gitti dizi gittikce resmi bir hal almaya başladı çünkü geçmişi olan karekterler azaldı sonra leyla, akif , zülfkar aga vb oyuncular ayrıldı ikinci gurubuda kaybettik işte vadi geçiş süresinde sabır edilmesi lazım yeni bir aşamadayız gittikce oturacak vadi güzelleşecek ben tünelin ucundaki ışığı görüyorum

Sana soyle diyim Maraz Ali ayni tiplemeyle gelirse iyi senaryo yazilirsa Kara gibi izleyici tarafindan sevilecektir. O agiz hareketi de lazim. Yanlarina Yasin ile Cahit super ekip olur

Dun Berk Hakman da gelsin demistik ama adam Vadide oynamak istemedigini belirtmisti

İnsallah o yeniligi cabuk yaparlar konseyin kurulumu gibi uzatmazlar İnşallah

bırak aga berk hakman kim ya ne oynamak istemeyecek teklif gitsin bak nasıl koşa koşa geliyor hem de g.t ata ata gelir

berk hakman kim ki vadiye oynamak istemesin istenirse alınır
vadide oynamak herkesin hayalidir
maraz ali aynı tiple gelirse ortalığı dağıtır çok sevilen bi karakterdi adam süper karizma

@takas senin kenan çoban sevgini biliyorum o yüzden iyi düşünüyorsun kusura bakma yaptığı net satıştır iyi niyet falan yok çocuk mu bu kanmasın
özgür ozan iyi oyuncudur olursa katkı sağlar reddetme sadece tek kişi gelmeyecek sonuçta oyuncu istiyorsak bir de ben ismail hakkı yıda görmek isterim süper olur bugüne kadar hiç isminin söylendiğini görmedim ben de yazmamıştım vadiye katkısı olur

biz geçen sene çok fazla önemli karakter öldürdük bir bir herkes gitti yanlış yaptık o konuda
en azından kara gitmeseydi keşke ya o da pişman bi hiç uğruna gitti fıstık gibi karakter yazık oldu

aga önemli oyuncu transferleri şart oldu artık bakalım hangi hamleler yapılacak Necati abi durumu görüyodur heralde görmüyosa zaten geçmiş olsun