Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ben onlar bunlar yapılırsa eski reytingleri alırızdan ziyade total 9-10 arası ab grubunda da 6-8 arası almamız lazımındayım
bu oranlara gelmek şu an itibarıyla zor deil .ama bir sıçrama bir haraket lazım
)) yeni iyi en az 2-3 tane karakter almak lazım polatla cahitle opersayonlara gidip ne kadar adam varsa temizlemekle olmuyor
)) olmuyoru bırak baya bir fantastik ve inandırılıcılık sıfır oluyor .

Son düzenleme:
daha gerçekci hedefler bunun için çalışılmalı doğrdudur

zaten kadir o eski reytingler çok ütopik
)) o oranlar sadece vadi için deil diğer dizler içinde imkansız
)) ya 9- 10 arası reyting zor bişey deil zaten maç dolayısıyla 7 küsür almışsın biraz daha çaba emek ve dikkat
ve tabi en önemlisi baya bir paraya kıymaları gerek
)) andy garcıa yı getirme onun yerine ona vereceğen parayı bir sezon boyunca savcı turgut uğur yücel gibi adamlara ver. insanların dikkatini bu iki önemli oyuncuyla üzerine çek. bir iki bölüm bu adamların hatrına diziye bakacak insanlar vardır .o kitleyi yakaladıktan sonra işine devam et. tabi bu adamlara başarılı bir senaryo yazılırsa o da ayrı bir konu
)))

yani ez cümle necati bey bu dizyi daha yukarılara taşımak istiyorsa bir kaç tane hamle yapması lazım
)) sezon başladıktan sonra senarist ekibi değişmiyeceğine göre geriye çok ünlü en 2 tane karakter kalıyor .yoksa cahitle erhanla yasinle bu işler olmaz

Cozumlerin kesinlikle hakli abi bencede bu safhada yapilacak en onemli is unlu oyuncu transferi

Piyango bileti almadan büyük ikramiyenin kendimize çıkaçağını zannediyoruz
))) bu işler böyle olmaz
aslında derim birşeyde demiyorum işin yolu belli fantazili sahneler koysalar nasıl artıyor görürüzde vadiye yakışmaz öyle yapıp reyting alacağına gerekirse sisteme yenik düşüp bitsin tercihimdir

aslında derim birşeyde demiyorum işin yolu belli fantazili sahneler koysalar nasıl artıyor görürüzde vadiye yakışmaz öyle yapıp reyting alacağına gerekirse sisteme yenik düşüp bitsin tercihimdir
Ne gibi anlamadım. Biraz açarsan sevinirim

adam güzel tespit etmiş ''Ejderha Karisina Hukumdar Olamaz ''🙂

Çok sıkıcı bir gün . Tv'de hiçbir şey yok .