Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in kaleminden izlemek vardı şimdi Ertan Saban'ı.. aksiyonu geçtim, sırf bu adama yazacakları diyalogları dinlemek için, sahnesini dört gözle beklerdik. Vadide karakteri ayrı bir etkili ve sonrasında fenomen kılan, en önemli ayrıntılardan biri, her karaktere özel yazılan diyaloglardır. Bu adam Vadide en büyük patlamardan birisini yapanlar arasına girerdi kesinlikle. Kendi dizileri devam ederken başka bir diziyle uğraşmaları insanı çıldırtıyor resmen. Ne dir bu kadar zamandır çözemedikleri sorun Allah aşkına.

Son düzenleme:
bekledik ve sonunda koca 3 ay geçti sonunda vadiye kavuşuyoruz

tam bende onu diyecektim özetide uzun tutup 21:30 da başlatsa çok iyi olurdu bu muhteşem bölüm reytinglerde de sosyal medyada da kaynayacak malesef
Kanal D de var mi o kadar zeka alacaksin bir zamanlar Atvnin yaptigi gibi sezonun son 10 bolumunun kolajini 21.15'e kadar tutup 21.30 da yeni bolumu baslatacaksin ama nerede

Son düzenleme:
KGT dağılıyor ya en çok buna seviniyorum ama aynuram ya o ölmemeli

Kanal D de var mi o kadar zeka alacaksin bir zamanlar Atvnin yaptigi gibi sezonun son 10 bolumunun kolajini 21.15'e kadar tutup 21.30 da yeni bolumu baslatacaksin ama nerede

pelin'e ilettireceğim bunu

En buyuk korkum da o
Bu oyuncuyu bu senaristler cok cabuk harcar
ulan nasıl adamsın sen ya her yorumda aynı şeyi yazıyorsun lanet ettirdin artık engelleyecem
git eski senaristlerinin dizisini izle bak salı günü oynuyor evli başrolün başkasından çocuğu olacak müthiş bi iş tam sana yakışır git onu izle vadiye takılma!

hasret bitiyor efsane yeri göğü inletmeye geliyor heycanla yarın akşamı bekliyorum

1.fragman 1.245.000
2.fragman 900.000

izlenmiş resmi youtube kanalında
müthiş rakamlar sezon öncesine göre