Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Polat Şaşmaz tam tersi mersi yok Diyarbakır her turlu daha iyi Erzurumdan.Doğunun parisi denmiyor bboşuna

Güzellik gelişmişlik aaçısından dedim
@vadikızı
Orasi guzel burasi cirkin yok aga. Bana gore Erzurum sana gore Diyarbakir. Herkesin fikri kendine. Dedemin babasindan kalma Erzurumun yarisi bizim.

Erzurumun her kosesinde bizim eserimiz var. Sofinin bahceleri diye yaz internete belki cikar buralarda cok unluyuz. Hani o Palandoken daglari varya Olimpiyat olmustu oradan tut sehrin yarisi bizim eserimiz onlari saticaz ama Nazim Balcik diye s.refsiz bizim yerimizi kendi kizinin ustune gecirmis bunlarla ugrasiyoruz. Bize kala kala 5-6 donum kaldi. Halledersek İnşallah trilyoner olucaz. Bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler.

Aynen aga her şehrin kendince guzellikleri vardır. Hatta olmasada insana yaşadığı yer güzeldir.

Ama nesnel olmak gerekirse Diyarbakır, Erzuruma on basar bu da bir gerçek

@china_shangai abi Allah analı babalı büyütsün çok sevindik

Kötü bir tüyom var arkadaşlar söylesem mi bilemedim

Büyük lokma ye büyük konuşma demişler Memati

Bugün Kanal D tanıtım çekimleri yapılmış maalesef Necati Şaşmaz yine tek
Aga gecen sene bile tekti bu sene partneri bile yok normal sen uzulme Necati Abi o karizmasiyla tek gider ordaki hepsinden daha fazla parlar tam bir ``yalnız kurt`` adam efsane ötesi yok

Aga gecen sene bile tekti bu sene partneri bile yok normal sen uzulme Necati Abi o karizmasiyla tek gider ordaki hepsinden daha fazla parlar tam bir ``yalnız kurt`` adam efsane ötesi yok
Ama bütün diziler tam kadro çıkarken ustanın tek kalması çok üzücü en azından bir sağ kol olsaydı uzun süredir böyle

kral geri dönüşünü yaptı sonunda

abi öncelikle hoşgeldin seni çok özledik yokluğun inanılmaz hissediliyor
Allah yavrunuzu size bağışlasın analı babalı büyütsün İnşallah

kral geri dönüşünü yaptı sonunda

abi öncelikle hoşgeldin seni çok özledik yokluğun inanılmaz hissediliyor
Allah yavrunuzu size bağışlasın analı babalı büyütsün İnşallah
Allah Razı olsun kardeşim
ben de sizleri çok özledim 😉