Oyle olmasini bekliyoruz dedigin gibi olmasi gerekende buSerdar Akar, Pana Film ile çalışıyor zaten. Yeni bir dizi yapmayacaklarsa elini Kurtlar Vadisi Pusu'nun üzerinden çekmez.
Oyle olmasini bekliyoruz dedigin gibi olmasi gerekende buSerdar Akar, Pana Film ile çalışıyor zaten. Yeni bir dizi yapmayacaklarsa elini Kurtlar Vadisi Pusu'nun üzerinden çekmez.
Güzellik gelişmişlik aaçısından dedim@vadikızı
Arkadaslar china abi iyiymis bebegide saglikli bir sekilde dogmus soranlara selami var yine foruma donus yapacakmis
aga diyarbakır güzel bi yerde ne gelişmişliğiGüzellik gelişmişlik aaçısından dedim@vadikızı
ooo başkan hoşgeldin@-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @sürgünüm @papuleoo @Polat Şaşmaz @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @Master.1000 @34rcp44 bütün kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim .unuttuklarım varsa affolao güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun darısı sizlerin başına inşaallah
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİMAbilerin abisi @china_shangai abi hoş geldin
Bir kez daha anladım sen vadi konusunun olmazsa olmazısınyenge ve yegenimizin sağlığıda inşallah yerindedir.
Allah sağlık versin, artık buradasın değil mi?ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİMHER ŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR
Allah'tan bir zeval gelmezse buradayız inşaallahAllah sağlık versin, artık buradasın değil mi?
Çok sevindim abi yegenimizi op bizim yerimize de@-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @sürgünüm @papuleoo @Polat Şaşmaz @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @Master.1000 @34rcp44 bütün kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim .unuttuklarım varsa affolao güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun darısı sizlerin başına inşaallah
Hoşgeldin abi. Çocuğa da sağlıklı ve güzel bir ömür diliyoruz.@-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @sürgünüm @papuleoo @Polat Şaşmaz @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @Master.1000 @34rcp44 bütün kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim .unuttuklarım varsa affolao güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun darısı sizlerin başına inşaallah
Allah razı olsunHoşgeldin abi. Çocuğa da sağlıklı ve güzel bir ömür diliyoruz.
Hoşgeldin abi, Çocuğa Allah uzun ömür nasip etsin, sağlıklı huzurlu güzel bir ömür dileğiyle.Allah razı olsunbilmukabele inşaallah
allah analı babalı büyütsün abişkom yeni bir laz kızımız oldu böylecelikle@-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @sürgünüm @papuleoo @Polat Şaşmaz @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @Master.1000 @34rcp44 bütün kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim .unuttuklarım varsa affolao güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun darısı sizlerin başına inşaallah
Ne demek abi.
amin saol kardeşimAbi hayırlı olsun Allah analıbbabalı büyütsün @
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?