Memleketime kavustum Allahıma Şükür herseyini ozlemisim. Hele ki o tel peynirini
Abiden haber alan yok mu?
Sanki uzun sürdü inşallah iyi haberlerini alırız.
Tam tersi olmasinYine de Erzurum bir Diyarbakır değil
Evet abla kuzenin dugunu icin geldik.oo memleketemi gittin sen cnm sevindim
Evet abla kuzenin dugunu icin geldik.
@Polat Şaşmaz tam tersi mersi yok Diyarbakır her turlu daha iyi Erzurumdan.Doğunun parisi denmiyor bboşuna
Burdakiler Ankara dışına özenir, siz Ankara'ya. 😳Ankarayi gorunce Manisa gibi bir coplukte yasadigimi anladim öl öl bittik ya uzaktan Köşkü de gördük
Çok şükür agaArkadaslar china abi iyiymis bebegide saglikli bir sekilde dogmus soranlara selami var yine foruma donus yapacakmis
Eyvallah agaÇok şükür agakonuşursan selamlarımızı ve iyi dileklerimizi ilet
Rabbim bir ömür boyu imanlı, sıhhatli, huzurlu, analı-babalı, kısacası iyi bir yaşam sürmeni nasip etsin.. @china_shangai abiyi de bekliyoruz en kısa zamanda.Arkadaslar china abi iyiymis bebegide saglikli bir sekilde dogmus soranlara selami var yine foruma donus yapacakmis
Sezonun başlarında çok kötüydü ama finale doğru çok güzel bölümler çekti hakkını teslim etmek lazım. Ayrıca, aksiyon dizisi çekecek yönetmen yok memlekette. Serdar Akar olmayacaksa Doğan Ümit Karaca iyidir.Yeni sezonda da yönetmen Dogan Umit Karaca
Ben Serdar Akar in da reji ekibine dahil olacagini dusunuyorum boyle olursa daha iyi olur dedigin gibi serdar akar olmuyorsa boylesi daha iyi devamlilik acisindanda saglikli olurSezonun başlarında çok kötüydü ama finale doğru çok güzel bölümler çekti hakkını teslim etmek lazım. Ayrıca, aksiyon dizisi çekecek yönetmen yok memlekette. Serdar Akar olmayacaksa Doğan Ümit Karaca iyidir.
Serdar Akar, Pana Film ile çalışıyor zaten. Yeni bir dizi yapmayacaklarsa elini Kurtlar Vadisi Pusu'nun üzerinden çekmez.Ben Serdar Akar in da reji ekibine dahil olacagini dusunuyorum boyle olursa daha iyi olur dedigin gibi serdar akar olmuyorsa boylesi daha iyi devamlilik acisindanda saglikli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?