Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

o iş o zaman olmaz pana kolay kolay bu dayatmalara noyun eğmez hele ki böyle bir durum da
Ben boyle olur demiyorum ama olurda da bu alternatifi de dùsûnmeden edemiyorum vadi nire soner yalcin nire bunun baska cikis yolu olabilemez olursa da kanaldan bilirim bu birlikteligi ben bunu boyle goruyorum

bakalım artık senarist ve oyuncularıda şu iki haftada öğreniriz herhalde

bakalım artık senarist ve oyuncularıda şu iki haftada öğreniriz herhalde
Bencede bugun selahattin sancakli fitili ate§ledi elimizde tarih var artik 15 agustos bu bir gercek demek ki bircok seyi netlestirmisler ki cekim tarihi belli olmus bu hafta gelecek hafta hersey ortaya cikar gibime geliyor saklayamazlar millet zehirhafiye gibi calisiyor herkesin bissuru haber kanali var

evet öyle görünüyor en azından şunu biliyoruz belli bir proğram dahilinde hareket ediyorlar yani endişeye gerek yok

abi bugün biraz rahatsızım yatacam şimdi var mı bi isteğin

hadi iyi uykular 🙂

Son düzenleme:
evet öyle görünüyor en azından şunu biliyoruz belli bir proğram dahilinde hareket ediyorlar yani endişeye gerek yok

abi bugün biraz rahatsızım yatacam şimdi var mı bi isteğin

hadi iyi uykular 🙂
Yok kardesim allah rahatlik versin gecmis olsun

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN - SET

hayranları Necati Şaşmaz ile..

bugün çiğdem batur un doğum günü yeni yaşını burdan kutluyrum

Yeni Fragmanları yeni oyuncu transferlerini duymak istiyoruz ( : Eski vadiyi dün gece bitirdim eski vadi bir başka ya

Yeni Fragmanları yeni oyuncu transferlerini duymak istiyoruz ( : Eski vadiyi dün gece bitirdim eski vadi bir başka ya
bitirdim derken 97 bölümü mü😱😱

hee aga senin haberin yok galiba görüntü yönetmenliğie efsane isim selahattin sancaklı getirildi

sesine kurban usta sesine
ben bu adamın kendi sesini daha çok beğeniyorum

Son düzenleme:
bitirdim derken 97 bölümü mü😱😱

hee aga senin haberin yok galiba görüntü yönetmenliğie efsane isim selahattin sancaklı getirildi
97 Bölüm bitti işte tekrardan hepsini bitirdim
.Öyle uzun uzun bakmadım atlata atlata baktım ): .

Eski vadinin yönetmeni vadi her seferinde teşekür ederiz Selahattin Sancaklıya diyordu
.İyi oldu bu eskileri görmek iyidir ):.

Oyuncu takviyesini görmek istiyoruz artık
.Tuncay ve Abidin ikilisini görmek isteriz ölmeden kayboldular sonra Rusyada Tilki And. gelebilir ondan sonra Ertan Saban takviyesi
daha öncesinde Pana Filmle çalışmıştı

AGA SEN beğeniyosunda bazı insan müsveddeleri ustanın sesiyle acayip dalga geçiyorlar

hee bende diyom nasıl bitirdi hemen atlamadan o kadar kısa sürede bitemez

bende başlyacam ama ne zaman bilmiyorum

eski vadi tarif edilemez her şeyiyle en tepe noktaydı kusursuz bir baş yapıt

AGA SEN beğeniyosunda bazı insan müsveddeleri ustanın sesiyle acayip dalga geçiyorlar
onlar adam değil ki geçsinler internette çok ateist görürsün aga onların bunlardan bi farkı yoktur

Necati Şaşmazın kendi sesi güzelde Polatın sesinin yanına yaklaşamaz hacı uçma sende

hele o gezi parkı olaylarında necati şaşmaz ın açıklamalarından sonra bazı zavallır dalga geçtikelrini sanıyorlardı o zavallılara cevap vermek için epey bi mesai harcamıştım