illaki olacak aga ünlü bir transfer yok diyebiliriz holywood oyuncularını saymazsakHerhalde yeni oyuncu transferi yok
illaki olacak aga ünlü bir transfer yok diyebiliriz holywood oyuncularını saymazsakHerhalde yeni oyuncu transferi yok
Olsaydı duyardık herhalde ? olsa bile düşük çaplı bir oyuncu alınabilir gibi geliyor.illaki olacak aga ünlü bir transfer yok diyebiliriz holywood oyuncularını saymazsak
anlaşma olsaydı duyardık diyemeyecem pana film bu her işi gizli saklı onlar istemeden duyulmazOlsaydı duyardık herhalde ? olsa bile düşük çaplı bir oyuncu alınabilir gibi geliyor.
Yine gizli saklı günlere döndükanlaşma olsaydı duyardık diyemeyecem pana film bu her işi gizli saklı onlar istemeden duyulmaz
bu sene twıtter dan ulaşacağımız adres kalmadı canpolat - s. sancaklı adreslerini kapattılar, çiğdem batur ayrıldı, diğerleride hiç aktif değil ne örecez bilmiyom 😀Yine gizli saklı günlere döndük
Panadan bombalar bekliyoruz geçen sene ki gibi
Sizler benim kardeşimsiniz 😉)) buradan duyurayım Allah nasip ederse 10 Ağustos pazartesi günü doğum olacak 😉 Allahtan zeval gelmez ise 😉
AMİN ALLAH RAZI OLSUNAllah analı babalı büyütsün abi inşallah cennete girmenize vesile olacak şekilde yetişir yetiştirirsiniz
aga set fotoğrafları çıktımı ben bişey görmedim..bu sene twıtter dan ulaşacağımız adres kalmadı canpolat - s. sancaklı adreslerini kapattılar, çiğdem batur ayrıldı, diğerleride hiç aktif değil ne örecez bilmiyom 😀
çıkmış aga sis , akif ve erhan ın fotlarını paylaşmışlaraga set fotoğrafları çıktımı ben bişey görmedim..
sen niye burda paylaşmadın paylaşta bizde göreleim.çıkmış aga sis , akif ve erhan ın fotlarını paylaşmışlar
Aga yaptığın yorumun cümlesinden harfine kadar hepsine katılıyorumYav Vadiyi batiran sis,akif ve yusuf yeter be cikarin sunlari diziden eskiden oldugu gibi Polatin ekibiyle beraber gittigi operasyonlardan istiyoruz. Sis falan yakismiyor Vadiye
Deme aga deme valla Yasin e yazık olduYalniz benim kanaatimce Polatin ekibine Memati gibi psikopat lazim. Psikopatsiz olmuyor. Bu alani dolduracak tek kisi vardi Yasin onu da beceremediler maalesef. İnşallah senaryoyu günü kurtarma seklinde yazmazlar
Aga bu kadar çok konuyu birlikte nasıl işleyeceklerYeni Sezonda tapınakçılar ile yarım kalan konsept terör meseleleri ile yine gündeme gelecek !
bu kadar çok konu derken aga daha durAga bu kadar çok konuyu birlikte nasıl işleyecekler
hoşgeldin aga nerlerdesin sen ya ;Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonunu beklerken ben.
Aga konular çoğaldı; ışid, amon, ra, yusufun gizemi ( ki en az 10 bölüm sürer ), leylanin katili, ölmediyse tilki vb. birçok konu var bunları bir arada karmaşa etmeden işlemek çok büyük emek ister.bu kadar çok konu derken aga daha dur
bu kadar çok konu derken aga daha dur
hoşgeldin aga nerlerdesin sen ya ;
bu arada resimde tırstım başka birşey bulamadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?