Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yine gizli saklı günlere döndük

Panadan bombalar bekliyoruz geçen sene ki gibi
bu sene twıtter dan ulaşacağımız adres kalmadı canpolat - s. sancaklı adreslerini kapattılar, çiğdem batur ayrıldı, diğerleride hiç aktif değil ne örecez bilmiyom 😀

Sizler benim kardeşimsiniz 😉)) buradan duyurayım Allah nasip ederse 10 Ağustos pazartesi günü doğum olacak 😉 Allahtan zeval gelmez ise 😉

Allah analı babalı büyütsün abi inşallah cennete girmenize vesile olacak şekilde yetişir yetiştirirsiniz

bu sene twıtter dan ulaşacağımız adres kalmadı canpolat - s. sancaklı adreslerini kapattılar, çiğdem batur ayrıldı, diğerleride hiç aktif değil ne örecez bilmiyom 😀
aga set fotoğrafları çıktımı ben bişey görmedim..

Yav Vadiyi batiran sis,akif ve yusuf yeter be cikarin sunlari diziden eskiden oldugu gibi Polatin ekibiyle beraber gittigi operasyonlardan istiyoruz. Sis falan yakismiyor Vadiye

Yalniz benim kanaatimce Polatin ekibine Memati gibi psikopat lazim. Psikopatsiz olmuyor. Bu alani dolduracak tek kisi vardi Yasin onu da beceremediler maalesef. İnşallah senaryoyu günü kurtarma seklinde yazmazlar

hadi bakalım yeni sezon vatana millete hayırlı olsun

• NOT : Resim Yeni Sezondan , flashback sahnesi hazirlaniyor

Yeni Sezonda tapınakçılar ile yarım kalan konsept terör meseleleri ile yine gündeme gelecek !

Yav Vadiyi batiran sis,akif ve yusuf yeter be cikarin sunlari diziden eskiden oldugu gibi Polatin ekibiyle beraber gittigi operasyonlardan istiyoruz. Sis falan yakismiyor Vadiye
Aga yaptığın yorumun cümlesinden harfine kadar hepsine katılıyorum

Yalniz benim kanaatimce Polatin ekibine Memati gibi psikopat lazim. Psikopatsiz olmuyor. Bu alani dolduracak tek kisi vardi Yasin onu da beceremediler maalesef. İnşallah senaryoyu günü kurtarma seklinde yazmazlar
Deme aga deme valla Yasin e yazık oldu
halbuki diziye aldıklarında ne kadar sevinmiştim hatta kendim girsem bu kadar sevinmezdim. Umarım yeni sezonda biraz üstüne oynarlar zaten adamın belli bir kitlesi var.

bu kadar çok konu derken aga daha dur

hoşgeldin aga nerlerdesin sen ya ;
bu arada resimde tırstım başka birşey bulamadın mı

Eyvallah.
Hastalığım vardı, şimdi daha iyiyim şükürler olsun.

Hiçbir yerli dizi izlemiyorum, bir an önce başlasa da Vadi'yi izleyebilsem kuruduk burada.