Maskeli Fedai
Favori Üye
Yok ya siyahliklar gitti disler one cikti haftaya bir muayene daha var pek sorun yok dislerde@Polat Şaşmaz benden sana tavsiye dişlerin çok kotuyse tel taktir
yok aga malesef hiç ses seda yok
Yarın ne maçı var ki ?
Necati abinin karşısında kim olursa kim onu karalamaya yönelik bir haber yaparsa karşısında biz hayranlarını bulurlar ve onlar benim düşmanımdır
TEBRİKLER!Sıkı bir Kurtlar Vadisi Pusu takipçisisin.
TOPLAM
1831
25 soruyuda doğru cevapladık ama 1.sıraya yerleşemedim devam da etmiyor
İşte bu tür diyaloglar seyirciyi cezbediyor. Bu konuda vadide son zamanlarda gözle görünür bir düşüş var.muro: sattı, sattı bu amerikan emperyalistleri sattı bizi.
çeto: başkanım pusuya düşürüldük.
muro: bu nasıl pusu ki başkan yaşıyor.
çeto: başkanım son anda canımı kurtardım. çocukların hepsini kaybettik, mallarımıza el koydu polat alemdar ve 100 kişilik çetesi.
muro: kaç kişilik.
çeto: yüz kişilik.
muro: nasılmış çeto, ispiyonculuğa benziyormuymuş başkanlık.
çeto: ne ispiyonu başkanım.
muro: hadi lann, iki koyun güdemiyorsun, sonra başkanlığa göz dikiyorsun. senin bu yaptığının cezası nedir.
çeto: affınıza sığınıyorum başkanım.
muro: bir çözümleme yapayım, naalet olsun bu içimdeki insan sevgisine be. de hadi, rütbeni geri aldım, seni affettim.
çeto: öpeyim başkanım.
muro: çekil lan feodal puuşşt.
Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !
bu sezonda içinden ne çıkacak bilmiyoruz en azından ben bilmiyorum hanedanlar konusu devam ederde yanında hangi konular işlenecek nasıl düşmanlar çıkacak meçhul yani bilmiyorum bu saatten sonra seyirciyi tatmin etmek artık çok güçleşti ne yapacaklar merakla bekliyorumİşte bu tür diyaloglar seyirciyi cezbediyor. Bu konuda vadide son zamanlarda gözle görünür bir düşüş var.
Aslında en büyük problemde zaten bu diyalogların yetersiz olmasımesela çakırın öldüğü bir iki bölümden sonra aksiyon pek olmamasına rağmen laz ziya, hüsrev aga, testere gibi adamların diyalogları diziyi ayakta tutmaya yetiyordu. Şu anki hanedanlar konusunda bu tarz diyaloglar olsa adım gibi eminim herkes vadi ile ilgili konuşur ve de konuşmak zorunda kalır. Çünkü bizim millet böyle gizemli konularda şifreli konuşmalara adeta hasta diyebiliriz en azından ben öyle düşünüyorum. Umarım bu sezon bu diyaloglara ve oyuncu seçimlerine dikkat ederler tabi bunların olabilmesi için her şeyden önce iyi senaristlere ihtiyaç var.
Seyirci tatmini niye zor Kadir biraz açarmısın ? @papuleoo kardeşim sana milyon kere milyon Katılıyorumbu sezonda içinden ne çıkacak bilmiyoruz en azından ben bilmiyorum hanedanlar konusu devam ederde yanında hangi konular işlenecek nasıl düşmanlar çıkacak meçhul yani bilmiyorum bu saatten sonra seyirciyi tatmin etmek artık çok güçleşti ne yapacaklar merakla bekliyorum
başkan 13 yıl oldu seyirci herşeyi gördü artık zaten geçmişten gelen önyargılarda fazlasıyla mevcut eskiler bu konuda hep başa bela ne yaparsan yap eskilerle kıyas edilecek eskidende zaten bu yapıldı şimdi kendini tekrar ediyor denilecek ya da yeni bir şeyler yapmaya çalıştığında eskiden polat böylemiydi nerde eski kurtlar vadisi nerde eski polat diye dert yanılacaklarSeyirci tatmini niye zor Kadir biraz açarmısın ? @papuleoo kardeşim sana milyon kere milyon Katılıyorummuazzam bir diyalog replik sıkıntısı var
Aga eskiye kıyası bende yanlış buluyorum bazen yapmama rağmenbaşkan 13 yıl oldu seyirci herşeyi gördü artık zaten geçmişten gelen önyargılarda fazlasıyla mevcut eskiler bu konuda hep başa bela ne yaparsan yap eskilerle kıyas edilecek eskidende zaten bu yapıldı şimdi kendini tekrar ediyor denilecek ya da yeni bir şeyler yapmaya çalıştığında eskiden polat böylemiydi nerde eski kurtlar vadisi nerde eski polat diye dert yanılacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?