Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

o benden müsade aldı saçmalamak için adama iyi geliyormuş
bizde kişi sağlığı herşeyden önce gelir
Yok ya bize bir kiz sart olmuyo boyle sabah aksam oturuyorum evde agzimi actigim yok. Forumda da sacmaliyorum. O da olmazsa ise girerim

Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !

Kurtlar Vadisi
Bölüm 85

Samuel, Polat'ın Efe olduğunu öğreniyor
Elif, Polat ile tartışırken tercihini yapar ve uzun bir aradan sonra Ali’yi istediğini söyler. Laz Ziya, kendisine iletilen ikazı kabullenmiştir. İçerideyken konsey aleyhine bilgi vermez. Nesrin, babasının işlerini devralmaya razı olur.
Tilki Andrei, Polat’ı ziyarete gelir. Ahıskalı’ya karşılık Samuel’i ister. Pazarlık gücünü artırmak içinse Polat’ın adamlarını kaçırmıştır. Esrarengiz bir güç her şeyin ötesinde kendi planlarını uygulamaya başlar. Bir yandan “fox“ adına Safiye ile mesajlaşırken, bir yandan Polat’ın ve Ali’nin seslerini dijital ortamda taklit etmeye başlar. Samuel ise Polat’ın Efe Karahanlı olduğunu öğrenir.

Yönetmen
Serdar Akar

Kurtlar Vadisi Pusu
Bölüm 25

Kurtlar Vadisi Pusu, bu nefes kesen finalden sonra yine sürprizlerle dolu bir bölümle devam edecek… Polat ve Vural’a ne olacak? Aşağıda onları bekleyen sürpriz ne? Polat Alemdar’ın adamları, Hakan’ın elinden kurtulacak mı? Herkesin korktuğu İskender Büyük kim?

Yönetmen: Sadullah Şentürk

Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !

Bugün diş doktoru muayenem var babamın iş yerine geldim acayip korkuyorum ya dua edin arkadaşlar şu an çok ihtiyacım var
Neden korkuyosun

Disciden korkulmaz.Ben 6. Siniftayken bi başladılar dislerimi düzeltmeye hala daha devam ediyor.. Yani günde kaç saat orda yattim dislerime neler yaptilar ama hiç acimadi

Olmaz bişi inşallah korkma

Neden korkuyosun

Disciden korkulmaz.Ben 6. Siniftayken bi başladılar dislerimi düzeltmeye hala daha devam ediyor.. Yani günde kaç saat orda yattim dislerime neler yaptilar ama hiç acimadi

Olmaz bişi inşallah korkma
Daha önce bende dolgu yaptırmıştım. İnşallah ya diş taşlarını temizletçez o kazıma işi korkutuyor