Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Necati abin bu durumlardan memnun olup aynı tas aynı hamam devam etmez inşaallah 😉))) aynı özverili Pahalı ve sükseli transferleri kendisinden de bekliyoruz 😉)) ama öncelik muhakkak Pana Yazım grubu kurgu efekt ve yönetmenden bekliyoruz 😉)) neşteri derinden vurması Lazım 😉

Necati abin bu durumlardan memnun olup aynı tas aynı hamam devam etmez inşaallah 😉))) aynı özverili Pahalı ve sükseli transferleri kendisinden de bekliyoruz 😉)) ama öncelik muhakkak Pana Yazım grubu kurgu efekt ve yönetmenden bekliyoruz 😉)) neşteri derinden vurması Lazım 😉
Baskan daha oncede konustugumuz gibi kurgu icin ellerinde kemalettin osmanli var yonetmenlik icin serdar akar var hala anlamadin niye vadiye bu adamlari getirmezler senaryo konusunda tam birsey diyemiyorum o konu hala gizemini koruyor ama yinede bu ekip degismese bile saglam bir iki takviye guzel olur ama pana ile calisacak oyle bir senarist de var mi bilmiyorum

Kurtlar Vadisi
Bölüm 81

Mito, intihar edemez.
Samuel ile görüşmek ister. Ancak esrarengiz şekilde ortadan yok olur. Safiye’ye internet üzerinden şaşırtıcı mesajlar gelir. Mesajlar Karahanlı’nın ölümü ve Dikilitaş hakkındadır. Elif, Polat’ın istediği gibi bir şato bulur. Eleştirilere rağmen oraya taşınmaya karar verir. Polat’ın ekibi yapacakları işleri belirlemiştir. Yasal işlerle büyümek isterler. Polat, Kılıç ve Nizamettin’den konseyin işleyişi hakkında brifingler alır. Bu brifinglerde aslında Türkiye’nin nasıl yönetildiği anlatılmaktadır. Bu arada Polat, Elif ile birlikteyken Nina, Erhan’ın silahını ele geçirir. Onu ve Abdülhey’i vurur. Amacı bir an önce Polat’ın elinden kaçmaktır

Yönetmen
Serdar Akar

Agalar Trt1 de Yunus Emre diye bir dizi var benden size tavsiye kacirmayin cok saglam dizi bizim ayi iboda orda şeyh rolunu canlandiriyor

Gün Bitti Ay Doğdu Kurt Burda, Çakalların Nerde Aslanım ?

Vadiyle ilgili Bomba Gibi Bir haber Var.34rcp44 farkıyla az sonra sayfada!😉

VADİ ÇEKİMLERE ERKEN BAŞLAYACAK !
''Akıllarda soru işareti bırakarak sezona veda eden Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu,bu sene çekimlere erken başlayacak.Ancak yayınlanma tarihide erken olacak mı belli değil.Türkiye'nin Reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bomba gibi Yeni Sezon çekimlerine 27 Temmuz'da başlayacak.27 Temmuz'da yeni sezon çekimlerinin başlayacağı efsane dizinin ilk bölümlerde bazı sahnelerinin yurtdışında çekilme ihtimali var..''

Son düzenleme:
Vadiyle ilgili Bomba Gibi Bir haber Var.34rcp44 farkıyla az sonra sayfada!😉

VADİ ÇEKİMLERE ERKEN BAŞLAYACAK !
''Akıllarda soru işareti bırakarak sezona veda eden Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu,bu sene çekimlere erken başlayacak.Ancak yayınlanma tarihide erken olacak mı belli değil.Türkiye'nin Reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bomba gibi Yeni Sezon çekimlerine 27 Temmuz'da başlayacak.27 Temmuz'da yeni sezon çekimlerinin başlayacağı efsane dizinin ilk bölümlerde bazı sahnelerinin yurtdışında çekilme ihtimali var..''​
Hadi bakalım inşaallah 😉

ayyy hep birlikte gördükki iyi başlamakla olmuyormuş tüm sezona yaymak lazım ilk defa vadinin bir sezonunda 10 bölüm bile beğendiğim bölüm sayısına ulaşamadım 8 civarlarda kalıyor ve bu sezonunda ilk 3-4 bölümü yabancı filmelre bin basardı ama ne oldu tüm sezondan 10 bölüm bile çıkramıyorum ynı iyi başlamakla olmadığını test ettik onayladık tüm sezona yayılmasını umuyorum vadiye başka türlüsü yakışmıyor çünkü 🙂🙂🙂

Bahadir Ozdener Arda nin hayatini film yapacakmis

Bahadir Ozdener Arda nin hayatini film yapacakmis​
Yalaka herif 😉))))

Bahadir Ozdener Arda nin hayatini film yapacakmis​
Yalaka herif 😉))))​
Baskan acsana biraz daha

1 ay icinde 160 bolum seyretmem lazim gunde 5-6 bolume tekabul ediyor bu ama gunde tas catlasin 2 bolum seyredebiliyorum boyle gidersem gecen seneden de beter bir durumda olacaz

Gün Bitti Ay Doğdu Kurt Burda, Çakalların Nerde Aslanım ?