Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

pana nın bildiğimiz kadarıyla vadi hariç sadece haşhaşiler projesi var dönem dizisini serdar akar çekmez yeni bir yönetmenle anlaşırlar umarım beklediğimiz olur ve serdar akar yönetmen koltuğuna oturur

Ben bitti demeden bitmez

Bence bu sahne bütün pusu serisi içerisinde ilk ona girer

İlk 10'a giremez
O kadar efsane sahne var zor

Gün Bitti Ay Doğdu Kurt Burda, Çakalların Nerde Aslanım ?
Valla aga benim izlediğim bölümler arasında en iyi sahnedir hatta tek geçerim. Çünkü o sahne dizi ötesi bir sahneydi. O saheyle hem dönemin siyasi olayı olan mitteki olayları hemde persilvanyaya bir selam çakma manasındaydı üstelik gerçek yaşanmış bir sahne olduğunu biliyorum. İşte vadiyi en çok da bunun için seviyorum dönemin koşullarını çok iyi yansıtıyor ve benim izlediğim vadide bu sahnenin üstü yok ve de olacağını zannetmiyorum.

Valla aga benim izlediğim bölümler arasında en iyi sahnedir hatta tek geçerim. Çünkü o sahne dizi ötesi bir sahneydi. O saheyle hem dönemin siyasi olayı olan mitteki olayları hemde persilvanyaya bir selam çakma manasındaydı üstelik gerçek yaşanmış bir sahne olduğunu biliyorum. İşte vadiyi en çok da bunun için seviyorum dönemin koşullarını çok iyi yansıtıyor ve benim izlediğim vadide bu sahnenin üstü yok ve de olacağını zannetmiyorum.​

Bir tek o sahneyle alakalı deil MİT tırların durdurulması da vardı o bölümde 😉))) muhteşem bir bölümdü
))) o gece Twitter resmen yıkılmıştı ertesi gün bütün haber Kanalları bu sahneyi göstermişlerdi . Muazzam bir sahne hani derler ya cuk oturdu aynen öyle oldu . Ben bitti demeden bitmez repliği de dillere plezenk oldu . Bu repliği de tayyip Erdoğan'a yakıştırdılar 😉)) bu replik tarihe geçti​

Valla aga benim izlediğim bölümler arasında en iyi sahnedir hatta tek geçerim. Çünkü o sahne dizi ötesi bir sahneydi. O saheyle hem dönemin siyasi olayı olan mitteki olayları hemde persilvanyaya bir selam çakma manasındaydı üstelik gerçek yaşanmış bir sahne olduğunu biliyorum. İşte vadiyi en çok da bunun için seviyorum dönemin koşullarını çok iyi yansıtıyor ve benim izlediğim vadide bu sahnenin üstü yok ve de olacağını zannetmiyorum.​
Aynen oyle aga dedigin gibi vadi bu sahnesi ve bu bolumuyle abartmis olmayayim ama Turkiye siyasetine tum kamuoyuna yon vermistir vadi o gunlerde bakanlarin milletvekillerinin dahi kousmaktan korktugu bir donemde mesaji cok saglam bir sekilde cok buyuk bir kitleye inanilmaz bir etkiyle aktarmistir @Polat Şaşmaz bu kadar sıg dusunmek iyi degil hele ki bir vadici icin hic iyi birsey degil o bahsettigin sahne kadar vadide bir ton sahne gosteririm @china_shangai[/USER] baskan once umutlandiriyon sonrada yok oluyon nereye gitti yine 😀

Son düzenleme:
Geldim
@-KADİR- kendimi yarına şartlandırdım malum yarın Günlerden RVP
)))))​
Aynen yarin RVP kavusuyoruz artik paraya kiyip stadda izleyecen takimi hazirlik macina 100 tl vermezdim amma bu takim insani heyecanlandiriyor 😀

Valla bende lig tv alayım mı almayayım diye düşünüyorum araftayım 😉))) bu sene baya bir heyecan katacaklar 😉

Valla bende lig tv alayım mı almayayım diye düşünüyorum araftayım 😉))) bu sene baya bir heyecan katacaklar 😉
Sezon bittiginde iptal ettirmeyi dusunurken iki ayda tum hava tersine dondu aziz baskan farkini ortaya koydu 😉 efsane olmaya aday bir kadromu oldu ayni atagi necati abidende bekliyorum