- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
yok abi sanmıyorum
Kadir bu gençler Pana Yazım grubundam mı 😉)))
Pana Yazim Grubuysa bunlar vay halimize Vadi kimlere kalmisKadir bu gençler Pana Yazım grubundam mı 😉)))
bunda bir şey yok panpa benim de arada mesajlarım beğeniliyor aradaBu xemrexx nickli arkadas sizin de durduk yere mesajlarinizi begeniyo mu arkadaslar adam musallat oldu kac gecedir hadi ortada fol yok yumurta yok olsa anlicam da hep dogrulari soylemisiz guya kiskirtmaya calisiyor. @OzaN
Gün Bitti Ay Doğdu Kurt Burda, Çakalların Nerde Aslanım ?
Ben senin mesajlarini kiskirtmak icin begenmiyorum senin benim mesajlarimi begenmenden rahatsiz oluyorum durum bu kadar basit. Yaparsam ben kralini yaparim ama onu da ilave edeyim. Ayrica zamaninda Muhtesem Yuzyil bitecek dedik Kosemi geliyormus onun disinda hangisini tutturamamisim. ?bunda bir şey yok panpa benim de arada mesajlarım beğeniliyor aradaayrıca zamanında demiştik büyük konuşmayın diye dediğiniz her şey tutmamış hatırlatalım dedik
kvp konusunda başka dizi konuşacak değilim o yüzden bu telk cevabım sanaBen senin mesajlarini kiskirtmak icin begenmiyorum senin benim mesajlarimi begenmenden rahatsiz oluyorum durum bu kadar basit. Yaparsam ben kralini yaparim ama onu da ilave edeyim. Ayrica zamaninda Muhtesem Yuzyil bitecek dedik Kosemi geliyormus onun disinda hangisini tutturamamisim. ?
kvp konusunda başka dizi konuşacak değilim o yüzden bu telk cevabım sanabeğendiğim mesajlara bakarsan neleri tuturamamışsıun görürsünzaten konular bitti galiba bu gece itibariyle geç kaldın şikayet etmek içinzamanındah erkese dedik büyük konuşmayın diye kimse takmadı şimdi kendi mesajından kışkırman benim umrumda değil kusura bakma hepimiz yetişkin insanlarız dediğimizin arkasında durabilmeliyiz
benim adımı kullanarak bir şey yaparsan istyeidğimi yazarımBen burada arkadaslara sordum sen atladin ne yapayim. Hepsine baktim ama tek bir kusurumu bulamadim hepsi de dogru analizler.
benim adımı kullanarak bir şey yaparsan istyeidğimi yazarım))
doğru olsa bu kadar sinirlenmezdin hadi bbgünaydın/hayırlı günler
bende yanlış buluyorum ne gerek vardı ölmesine başka kadın oyuncu gelmesinLeylanın öldürülmesinı kesinlikle yanlış buluyorum.
Daha önemli olan bu sene yeni bayan başrol alacaklar mı? Bence almaları senaryoya bir nevi etkisi olabilir diye düşünüyorum.
O pakette ne vardi ya
Kurtlar Vadisi
Bölüm 80
Laz Ziya’nın ziyaretçileri vardır.
İşlerden çekilmesini istemezler. Memati, Abdülhey’den devlet bağlantıları hakkında bilgi almaya çalışır. Nina, bir hücrede tutulmaktadır. Hayatının affedilmesine karşılık bilgi vermesi istenir. Ancak plan dahilinde olmayan bir gelişme yaşanır. Safiye, Samuel’den randevu alır. Polat, bunu da planlarına dahil eder. Niyeti Samuel’i hataya sevk etmektir. Baron olduktan sonra ilk kez Doğu ile görüşürler. Yeni dengelerde Rusların yeni ve büyük bir hamlesi olacağı açıktır. Polat’a göre Samuel, Ruslarla da işbirliği içerisindedir. Doğu’nun ikazlarına rağmen Mito yeniden Samuel’le bağlantı kurar. Son kozlarını oynamak istemektedirler. Fakat, Doğu Bey bu kozu ele geçirir. Polat’ın ofisine bir paket gelmiştir.
Yönetmen
Serdar Akar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?