ayenn cnm sahneyi izlediğimde 😱aynı böyleydim işte smail gibiaynen bende hiç beklemiyordum abla şaşırdım
ayenn cnm sahneyi izlediğimde 😱aynı böyleydim işte smail gibiaynen bende hiç beklemiyordum abla şaşırdım
Ben bu [emoji15] [emoji17] [emoji20] [emoji32] [emoji27] [emoji24]ayenn cnm sahneyi izlediğimde 😱aynı böyleydim işte smail gibi
Ben bu [emoji15] [emoji17] [emoji20] [emoji32] [emoji27] [emoji24]
--Tapatalk--
Bu remix bi harika dostum.
aga o dövüş sahnesindeki müziği bulursan buraya koyarsın indireyim hemenPaylaşım için teşekkürler.. kanalda ki tüm videolara bir göz attın.. hepsi birbirinden muhteşem eserler.
Tapatalk 2
aga o dövüş sahnesindeki müziği bulursan buraya koyarsın indireyim hemen
Bende bunu ariyodum eyvallah
Tapatalk 2
yapma be usta keşke affetseymişNecati Şaşmaz'dan o isme veto!
Necati Şaşmaz’ın, kendisinden ayrılıp kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’la çalışmaya başlayan Kenan Çoban’ı veto ettiği öğrenildi.
Çoban, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinden ayrılır ayrılmaz, eski patronu Necati Şaşmaz’ın kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’ın ‘Beyaz Karanfil’ dizisinde yer almış, ancak dizi reytinge yenilip, ekrandan kalkmıştı.
‘Bu iş olmaz’
Aradan bir süre geçtikten sonra Çoban, ‘Vadi’den ayrılışıyla kızdırdığı eski patronuna ‘Tekrar çalışabilir miyiz?’ mesajı gönderdi.
Ancak Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci’nin yanından yer alan Çoban’a hatırlı dostlarıyla “Bu iş olmaz” diyerek olumsuz cevap verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?