aga artık hakkında hayırlısı olsun sen yine de araşitır birde şu var genel olarak durum nasıl onuda bir görmek lazımAga açıköğretim okumayı düşünüyorum puanlar pekte iç açıcı değil
Yukarıda da yazdım aga kötü geçti maalesef
aga artık hakkında hayırlısı olsun sen yine de araşitır birde şu var genel olarak durum nasıl onuda bir görmek lazımAga açıköğretim okumayı düşünüyorum puanlar pekte iç açıcı değil
Yukarıda da yazdım aga kötü geçti maalesef
Neyse en iyisi birkaç saat dinlenmek belki noral bozukluğum gideraga artık hakkında hayırlısı olsun sen yine de araşitır birde şu var genel olarak durum nasıl onuda bir görmek lazım
tabi aga önce bi ara ver biraz dinlen kafanı dağıt sonra oturup düşünürsünNeyse en iyisi birkaç saat dinlenmek belki noral bozukluğum gider
Aklımdaydın valla. Online olmanı bekliyordum.80 tane matematik sorusukendimden geçtim adeta
Eşit AğırlıkAklımdaydın valla. Online olmanı bekliyordum.Üzülme bence de, şöyle Forum Donanım'a baktım herkes zor diyor ki oranın seviyesi de yüksektir yani. Fen değil miydin sen, senin yerinde olsam şimdi 1 hafta boyunca tüm konuları okurdum zaten sözel ağırlıklı konuları var Biyoloji ve Kimya'nın.
kesinlikle aga benim için bölümün en güzel sahnesi aynura lisa kapışmasıydı müthiş dövüştüler yav eğitimini almış demekki bunlarSezon Finalini dün akşam izledim.. bölümde olup biteceklerden az çok haberim vardı.. yorumlarınzı perşembe günü takib etmiştim. Lisa ile Aynura'nın sahnesini belki on kez izledim.. tek kelimeyle muhteşem olmuş. Gökhan Kırdar'ın dehşet müziği eşliğinde iki oyuncuda dağıttı resmen. Final sahnesinde ki patlama basite de kaçsa, bu bölüme Serdar Akar'ın eli değdiği belli.. her ne kadar ismi geçmesede. Leyla karakterin ölmesi her ne kadar süpriz de olsa karakterin ömrü yerinde bitti.. dizi gereği kötü bir son oldu ama akıllarda güzel bir izle veda etti.. önümüzde ki sezon Polat-Leyla sahneleri seyirciyi sıkardı.
Tapatalk 2
be hala inanamıyorum valla nasıl oldu ölmez sanıyordm ama olmadıÇiğdem Batur un ayrılışına gerçekten çok üzüldüm.Herşeyden evvel nankörlük etmedi her zaman vadinin ona kattıklarını unutmayıp vadi ye şükranlarını sunmayı bildi.Son ayrılık mesajıda beni duygulandırdı Necati Şaşmaz a abim patronum ve dert ortağım diye hitap etmesi çok içten ve samimiydi. Kendisinin her zaman destekçisi ve takipçisi olacam.Yolu daima açık olsun, yaptığı hizmetler ve verdiği emekler için kendisine teşekkürler.
aynen bende hiç beklemiyordum abla şaşırdımbe hala inanamıyorum valla nasıl oldu ölmez sanıyordm ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?