Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

orhan edip ertürk gelecek sezon anlaşmasını yapmış herkese hayırlı olsun

ayoll ölmediğine kimse inanmamıştı zaten ve böylecelikle leylayı andreinin öldürdüğüde kesinleşmiş oldu 🙂🙂🙂

Evet dedikodu sezonu açıldı
))) kimler diziye transfer edilecek kimler gidecek 😉) senarist yönetmen Değişikliği olacak mı 😉)))) kanalın akıbeti kesin belli mi 😉)) bana kalırsa çok Kapsamlı revizyon lazîm 😉)) bakalım neler değişecek 😉)) evet sezonu açıyorum @-KADİR- ramazanda geliyor bol bol beyin fırtanası yaparız artık 😉)) tabi diğer arkadaşları da bekleriz Allah Ömür verdiği sürece bu 3 ay içinde biz buradayız herkesi bekleriz 😉)) vadi sezonu kapattı diye bizde bu konuya kepenk indirecek halimiz yok 😉))) Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

başkan aynen dediğin gibi vadide transfer nasıl olur bilmiyorum ama fb de yaz sezonu epey sıcak geçecek o belli oldu

kimi transfer edip etmicekleri önemli değil ama şu bi kesinki şu senaristler gelecek sezonuda yazacaksa şimdiden fatiha okumaya başlasak iyi olur sağlam senaristler şart ve şu bilinmemezlikte kalkmalı yok pana yazım gurubuymuş filan bu neya çoluk çocuğa senaryo yazdırıyolar bizde burda heyecan gerilim gizem bekliyoruz daha çok bekleriz son olarak transfere senaristten başlamazlarsa diğerleri değişsede bişey fark etmez.

Oyuncu transferinden çok senarist önemli.Senarist grubunun değişmezi lazım.Dizi işinin uzmanı olan kişilere teslim edilmesi gerekir.Yoksa daha çok hayal kırıklığı yaşarız

Bence tapınakçılar konusu bitirilip hanedanlar konseptinin üzerine yoğunlaşılması gerekir.Burda da tecrübeli bir ismle anlaşmaları lazım.Konsept danışmanı lazım.Ha birde kurguda ciddi eksiklikler var bunun içim Kemalettin Osmanlıyla yeniden anlaşmaları lazım

Buları halledip hele oyuncu transferine başlamaları lazım.Oyuncu transferi de düşük maliyet ama yüksek performans sergileyen oyunculara yoğunlaşmalılar

Yaz geldi abi haliyle benim 15 gün banlanma sürem de geldi

Ülkenin önemli meselelerinde devlet adamları herşeyi bir tarafa bırakıp bir araya gelir. Deniz Baykal ve Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin yetiştirdiği devlet adamlarıdır. Ülkenin kaderi için bir araya gelmeleri neden bu kadar abartıldı?
Kılıçdaroğlu gibi rezidanslarda Amerikan elçileri ile görüşmüyorlar en azından.

Savcı Sayan

usta karizmasıyla ortalığı dağıtıyor ustam benim ustaaaaammmmmmmmm

sezon finaliyle survivoru geçtik ya çok sevindim bu halimizle bile geçiyoruz harbi efsaneoğlu efsane
bu halimiz derken tarihin en düşük reyting alınan sezonu 10.yılımızda falan olsa survivorun inanın özetimizi hiçbir hafta geçemezdi

artık yeni gelişmeleri bekliyoruz en büyük isteğim show tv ye geçmemiz ve eski jeneriğe dönmemiz