Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Eski ekibin ayrilmasiyla.. siyasete yapilan yorumlar, gündeme dair yapilan o muhtesem tespitler vs. eksik kalmistir.. Vadiyi vadi yapan en önemli faktörlerden biriydi.. hele ki su dönemde, Raci ile Bahadir'in o muhtesem senaryosunu, Necati Sasmaz'in essiz performansi ile dinlemek ve izlemek vardi..

Kurtlar Vadisi
57.Bölüm

Final sahnesi

30 yıllık sır…
Kafalarda namlular, öldürücü sorular…
Polat Aslan’ın evinde “vasiyet” ararken, Abdülhey yetimhaneden kendisini çıkarıp yetiştiren gücün, “devlet”in başka bir yüzüyle karşı karşıya…
Baron Kılıç’a soruyor, “Benim gördüğümü sen de gördün mü?”
Kılıç yüzündeki kesikte arıyor cevabı, 30 yıl gözünün önünden kanlı, canlı geçiveriyor…
Baron Polat’ı, Safiye Nergiz’i, Elif Ali’yi, Hikmet Aslan’ı soruyor. Polat ise kendini, “Ben kimim?”
Kurtlar Vadisi’nde kim olduğun kimliğinde yazmaz

Kurtlar Vadisi
58.Bölüm

Kara kaplı defterdeki 30 yıllık sır…
Polat, Aslan Amca’nın bıraktığı vasiyet karşısında şaşkın ve geçmişini sayfalar arasında arıyor.
Elif hayatındaki herkesi sorguluyor. “Hayatımdaki herkesin hayatı yalan!”
Hikmet’in kafasında cevabını bekleyen sorular yanıtlarını arıyor.
Baron’un yeni konseyinde dengeler nasıl olacak?
Baron’un konseyine karşı kurulan Rus Konsey’de kimler yer alacak?
Polat da polisler de Aslan Akbey’in ardında bıraktığı zarfın peşinde…
Acaba, Ömer Efendi’ye teslim edilen emanetin asıl sahibi kim?
Safiye uzun yıllar sonra annesiyle birlikte…
Elif ve Canan yol ayrımında…
Hüsrev Ağa’nın zor günü…
Elif’in gergin bekleyişi… Adli Tıp’tan gelecek sonuç Elif’in hayatını nasıl etkileyecek?
Vadideki sır perdesi aralanmayı bekliyor

Vadide kürt sorunu ele alınıyor artık filmini cekersiniz kürt konusunun kürtler ne yaptılarsa kendilerine yaptılar hic de uzulmedim akılları başlarına gelsin

---Tapatalk---

Vadide kürt sorunu ele alınıyor artık filmini cekersiniz kürt konusunun kürtler ne yaptılarsa kendilerine yaptılar hic de uzulmedim akılları başlarına gelsin

---Tapatalk---
Aga belkide bu sefer millet erdoğanın kıymetini daha iyi anlasın diye olmuşta olabilir. Aslında konuyu iyi özetleyen ayet var.

“… Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)

Her şeyde bir hayır var deyip aksine yılmak yerine daha çok çalışmak gerek. İngilizleri sevmesem de çok güzel bir atasözleri var: "İleriye sıçrayabilmek için iki üç adım geri gitmek lazım" aslında yerinde bir söz ve belki daha da güçlü bir şekilde erken seçimde yoluna devam edecek. Ne demiş Erzurumlu İbrahim Hakkı "Görelim Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler" sen üzme kendini.

Aga belkide bu sefer millet erdoğanın kıymetini daha iyi anlasın diye olmuşta olabilir. Aslında konuyu iyi özetleyen ayet var.

“… Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)

Her şeyde bir hayır var deyip aksine yılmak yerine daha çok çalışmak gerek. İngilizleri sevmesem de çok güzel bir atasözleri var: "İleriye sıçrayabilmek için iki üç adım geri gitmek lazım" aslında yerinde bir söz ve belki daha da güçlü bir şekilde erken seçimde yoluna devam edecek. Ne demiş Erzurumlu İbrahim Hakkı "Görelim Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler" sen üzme kendini.​
Yüreğine sağlık
Allah Razı olsun senden
bugünlerde bu güzel kelamlara ihtiyaç var😉

Allah büyük
olmazları gösterip herkesin aklını başına getirecek
Allah herseye kerimdir 😉

Halk Ak Partiye bir tokat vurup akillandirmak istedi ama çok sert vurunca Osmanlı samarina döndü hem milletin hem de Ak Partinin cani acidi ben eminim bugün seçim olsa %45-46 dan aşağı almayiz yine 4-5 lik kısım paralel

---Tapatalk---

@papuleoo aga seninde gördüğün gibi 1 oyun bile çok önemi var o nedenle ne yap ne et bir daha ki seçimlerde oyunu kullan yoksa bu ülke bir daha gün yüzü göremez Allah korusun

---Tapatalk---