Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bunlar son günde barajı aşma çabaları
((( kendileri yaptırmıştır
((

@Polat Şaşmaz milleti korkutmayla alakası yok 3 farklı yerde bomba patlattılar

@pauleoo katil Erdoğan diyorlar olay Erdoganin üstüne kaldı
Aga dediğim gibi olayın arka planı %90 hudapar zaten geçen onlardan da ölenler olmuş. Az önce okudum çoğu yerde intikam aldık tarzında söylemleri var.

@Polat Şaşmaz milleti korkutmayla alakası yok 3 farklı yerde bomba patlattılar

@pauleoo katil Erdoğan diyorlar olay Erdoganin üstüne kaldı
Miilleti kandırıyorlar işte dün mü bugün mü hdp mitinginde kendi adamlarına güya suikast girişimi yapılmıştı herhalde barajı geçemeyecekler olayları arttırdılar

Olay çok üzücü.İnsan olan masum insanların ölmesine sevinmez.Ammaaaa yıllarca masum insanların gençlerimizin kanına girmiş bir katil şebekesi ve onun siyasi aktörlüğünü yapan bir partinin mitinginde ,üstelik Diyarbakır da olması ve seçime çok az bir süre kala olması beni bu işi bu katillerin veya taşeron olarak kullandıkları ,işbirliği yaptıkları başka bir katil sol örgütün yaptığı konusunda şüphelendiriyo.Çünkü bunların derdi Kürt kardeşlerimizin sorunları falan değil.Kürtler umurlarında bile değil.Daha dün savcımızı öldüren DHKPC ye teşekkür eden,binlerce kürdü öldüren ermenilere destek çıkan kimdi. Bir düşünün.Bunlardan her şey beklenir.

@papuleoo aga katil Erdoğan söylemi kesinlikle önceden planlanmış birşey.Bence pkk yaptı

Bu arada insanların bacakları kopmuş
Aga bizim insanımızı bilirsin anlatmaya gerek yok. Zaten türkiyenin genel bir algısı var bir şey oldu mu cevap akp diye geçer yani erdoğan. Ama ben planlı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Aga planlı olduğu açık 3 farklibyerdw bomba patlatiliyor.Ve ardından katil Erdoğan Ak Partiye oy vereni linç edecez gibisinden açıklamalar planlı gibi @papuleoo

Tabi birde hudapar var.Neyse ki olaylar yatıştı

Aga planlı olduğu açık 3 farklibyerdw bomba patlatiliyor.Ve ardından katil Erdoğan Ak Partiye oy vereni linç edecez gibisinden açıklamalar planlı gibi @papuleoo

Tabi birde hudapar var.Neyse ki olaylar yatıştı
Aga seni anlayamıyorum
bizim orda kafana kuş sıçsa hemen slogan belli katil erdoğan diye bağırırlar ben kaç kere dershaneden eve giderken bu tür olaylara şahit oldum. Neyseki olaylar yatışmış.

İŞTE SEZON FİNALİNDEN İPUÇLARI ;
►SEZON FİNALİNDE BÜYÜK BASKIN OLACAK !
►YASİN'İN KORUMASINDA OLAN HOCAYA SALDIRI OLACAK!
Devamı Salı Günü

Ben Yasine bir şey olmaz dedim adama baskın oluyor
umarım yasin ölmez, hocanın ise zaten vakti gelmişti belki bu sayede ihtiyarlar heyeti yine o gizemine geri döner.

Manisa da mhpli ş.ref yoksunları Ak Parti çadırına saldırdı ortalık darmaduman geçenlerde lokma almıştım İnşallah onlara bir şey olmamıştır adam anneannemin 7 sinde lokma arabasına ekmek arabası çarpmış araba cayır cayır yanarken adamın yüzü lokma yapılan tezgahının içine girip yanmıştı İnşallah kötü bir şey yoktur bu ş.ref yoksunlarına en güzel cevabı İnşallah yarın vericez

bahsettiğimiz tüyoları vadinin reytinglerinden dolayı veremiyoruz arkadaşlar