Maskeli Fedai
Favori Üye
Şu hudaparın adı çok geçiyor neyseki parti liderlerinden ortamı yatıştıran açıklamalar geldi de provakasyona sebep vermediler.@papuleoo trafo değil Enerji Bakanı da dedi.İstasyon meydanında 3 farklı bölgeden bombayı patlatiyorlar.Trafodaki patlama o kadar güçlü degil
O da olabilir. Lakin o kadar insana bunu yapanıda inşallah Allah yanına bırakmaz. Arkadaşlar bahsediyor çoğunun bacağı kopmuşBunlar son günde barajı aşma çabaları((( kendileri yaptırmıştır((
Aga dediğim gibi olayın arka planı %90 hudapar zaten geçen onlardan da ölenler olmuş. Az önce okudum çoğu yerde intikam aldık tarzında söylemleri var.@Polat Şaşmaz milleti korkutmayla alakası yok 3 farklı yerde bomba patlattılar
@pauleoo katil Erdoğan diyorlar olay Erdoganin üstüne kaldı
Miilleti kandırıyorlar işte dün mü bugün mü hdp mitinginde kendi adamlarına güya suikast girişimi yapılmıştı herhalde barajı geçemeyecekler olayları arttırdılar@Polat Şaşmaz milleti korkutmayla alakası yok 3 farklı yerde bomba patlattılar
@pauleoo katil Erdoğan diyorlar olay Erdoganin üstüne kaldı
Aga bizim insanımızı bilirsin anlatmaya gerek yok. Zaten türkiyenin genel bir algısı var bir şey oldu mu cevap akp diye geçer yani erdoğan. Ama ben planlı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.@papuleoo aga katil Erdoğan söylemi kesinlikle önceden planlanmış birşey.Bence pkk yaptı
Bu arada insanların bacakları kopmuş
Aga seni anlayamıyorumAga planlı olduğu açık 3 farklibyerdw bomba patlatiliyor.Ve ardından katil Erdoğan Ak Partiye oy vereni linç edecez gibisinden açıklamalar planlı gibi @papuleoo
Tabi birde hudapar var.Neyse ki olaylar yatıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?