versin cnm ben vermesinmi diyorum ki tabii verecektir oda ne bileyim benRecep Tayyip Erdoğan günde 50 soru soruyor buna Bahçeli nerede önce onlarin hesabını versin
---Tapatalk---
versin cnm ben vermesinmi diyorum ki tabii verecektir oda ne bileyim benRecep Tayyip Erdoğan günde 50 soru soruyor buna Bahçeli nerede önce onlarin hesabını versin
---Tapatalk---
Bunun gibi hakaret ediyor mu peki bu adam zivanadan cıkmış sesi bile değişikversin cnm ben vermesinmi diyorum ki tabii verecektir oda ne bileyim ben
Bunun gibi hakaret ediyor mu peki bu adam zivanadan cıkmış sesi bile değişik
---Tapatalk---
Bir puskevit deyisi var dillere destan istersen sana caps koleksiyonumdan 2-3 tane gondereyimniye ya bahçelin sesi güzeldir güzel konuşur
2 albümüde varmı deli yüreğin ben indirmiştim ama bozulan laptobumdaBir puskevit deyisi var dillere destan istersen sana caps koleksiyonumdan 2-3 tane gondereyim
Ha dur sana Deli Yürek müziklerini atacaktım
---Tapatalk---
Bende hicbir sarkisi yok ki. İnternetten bulmaya calisicam2 albümüde varmı deli yüreğin ben indirmiştim ama bozulan laptobumda
kalmıştı
Ne tepkisinden bahsediyorsun be abla. İnsanı çileden çıkaran basit görüşlü bir insan kaç yıldır mhp nin başında mhp bile bu adamdan bıkmış üstelik hakaret ne zamandır normal karşılanıyor.hakaret yok bence ispatlamasını söylemiş sert bir dille sayın cumhurbaşkanımız
açıklama yapmamış ona tepkisini dile getirmiş
Adam daha konuşmayı bilmiyorum neyin güzeli. Güzellikten kasıt görüşler ise zaten kendi ile çelişiyor. Geçen mitingde yok efendim suriyelileri geri gönderelim ulan o kadar türk milleti ile gurur duyan bir insan hangi türk devletinin kendine sığınan insanları dışarı attığını söyle yebilir var mıtarihte böyle bir olay? Tüm dünyanın lanatli olarak baktığı ırk olan yahudileri ikinci beyazıd ispanyadan getirip istanbula yerleştirdi adam işine yarayinca bu söylemleri hep kullanır ama işine gelmeyince sus pus kesilir.niye ya bahçelin sesi güzeldir güzel konuşur
ben aradım bulamıyorum yaBende hicbir sarkisi yok ki. İnternetten bulmaya calisicam
---Tapatalk---
peki ne zaman girecek diziye sezon finalinde mi ??Foruma baktımda yok abdülhey girmeyecek tarzında konular açılmış ama abdülhey kesin olarak diziye girecek. Zaten amaç sürpriz bir şekilde diziye dahil etmek diziye girmeden birkaç hafta öncesi haberleri çıkacaktır.
İşte onu bilmiyorum belki son sahne olabilir veya gelecek sezon başı.peki ne zaman girecek diziye sezon finalinde mi ??
kesin olarak girecekte niye açıklaması yapılmıyor bunun tamamForuma baktımda yok abdülhey girmeyecek tarzında konular açılmış ama abdülhey kesin olarak diziye girecek. Zaten amaç sürpriz bir şekilde diziye dahil etmek diziye girmeden birkaç hafta öncesi haberleri çıkacaktır.
seni bu konuda çok iddialı gördüm aga hadi bakalım diyorumForuma baktımda yok abdülhey girmeyecek tarzında konular açılmış ama abdülhey kesin olarak diziye girecek. Zaten amaç sürpriz bir şekilde diziye dahil etmek diziye girmeden birkaç hafta öncesi haberleri çıkacaktır.
martinde sezon finalinde ölür inş cnm yaaa çünkü çok fazla sıkmaya başladı hele o dilencı gibi boş yere vadinin çoğu dakikalarını boşa harcıyor yeni sezona kalmaz inş yaaYok neymiş..Polat'ın fragmanda dövdüğü kişi martin'miş.
Kanmayın Böyle Oyunlara..Gerçekler burada...😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?