abi şıklar okadar çokki bişey diyemicem ama gönlümden geçen Doğu bey veya tuncay olsun isterim benrecep tahmin alalım sence o kişi kim olabilir))))
abi şıklar okadar çokki bişey diyemicem ama gönlümden geçen Doğu bey veya tuncay olsun isterim benrecep tahmin alalım sence o kişi kim olabilir))))
ayy recebim kimi görecez acaba ya merak ettim bak şimdi🙂TÜYO: 34RCP44
-Düğünde,eskiden vadide oynayan ve uzun zamandır görmediğiniz birini göreceksiniz..!😉
işimiz meraklandırmak ablaayy recebim kimi görecez acaba ya merak ettim bak şimdi🙂
başarılıda oluyorsun yani kimden alıyosun bu tüyolarıişimiz meraklandırmak abla
gizli bir örgüt ablabaşarılıda oluyorsun yani kimden alıyosun bu tüyoları
düşünüyorum aklımada gelmiyor valla
eyvallah aga bölümü heyecanla bekliyoruz@34rcp44 yine gizem dolu haberleriyle döndü..Merakla bekliyoruz.
gizli bir örgüt abla
eyvallah aga bölümü heyecanla bekliyoruz
yok ben tatmin olmadım gelse bile bu haber doğru değildir@-KADİR- AL SANA KAYNAK
MYNET HABERİ
http://www.milliyet.com.tr/kurtlar-v...undem-2068013/
MİLLİYET HABERİ
http://www.milliyet.com.tr/kurtlar-v...undem-2068013/
kadircim bende doğru olduğuna inanmıyorum bence gelmeyecekyok ben tatmin olmadım gelse bile bu haber doğru değildir
şuan için onunla ilgili örgütten bilgi gelmedi gelince paylaşıcazgizli bir örgüt aman dikkat et sonra birşey yapmasınlar
sana töbe yarabbim şakaa
bu gizli örgüte sor bakım bu abdulhey haberi neymiş
hakaret yok bence ispatlamasını söylemiş sert bir dille sayın cumhurbaşkanımızBahçeli nasıl böyle hakaret edebiliyor.Kaybedeceklerini anladılar herhalde
Bahçeli, "Erdoğan aklıyla arasını açmış, klinik bir vaka haline gelmiştir. Güya ben demişim ki, HDP Meclis'e girmezse ülkede kaos olur, erken seçime gidilir. 29 Mayıs günü Erzincan'da, Erdoğan'dan bunu ispatlamasını istemiştim. İspatlamayanın namert, alçak ve şerefsiz olduğunu hiç çekinmeden haykırmıştım. Fakat Erdoğan bana mısın demiyor. Sanki duvara konuşuyorum. Pişkince, hayasızca asılsız ve ahlaksız iddiasını sürdürüyor. Bak Sayın Erdoğan, MHP Genel Başkanı olarak, bölücü HDP'nin Meclis'e girmediği takdirde kaos olur türünden bir beyanatım varsa ve sen bunu somut şekilde, yer ve zamanını göstererek açıklayamıyorsan, tekrar ifade ediyorum, alçaksın, şerefsizsin. Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın?" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?