Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hep şarkılarında yarı çıplak karıları oynatıyor o nedenle dedimOlm adamı gordunde mi soytarı diyorsun bos bos konusuyorsun@Polat Şaşmaz adanın sesi müthiş
Onu gectim kral adamdır.Aşık veyse Kayahan şarkılarını seslendirdi
çok sevindim cnm eski vadiyi ilk kez izleyenleri çok kıskanıyorum vlla @papuleoo da yeni bitirdi bu seriyi şimdide seni kıskanmaya devam edicezKurtlar Vadisi 1. bölümü izledim.
Aslında uzun zamandır izlemek istiyordum şimdiye kısmetmiş Pusu konseptini uzun yıllar izledim ama klasik Vadi'yi tek tük izlemişliğim var açıkcası çok da hatırlamıyorum her neyse işte ilk bölümden başladım.
Ölüm listesi olayı çok iyi adamlar kendimizi koruyalım dikkat edelim muhabbeti yaparken Çakır uzatan bomba ile arabalarını patlattı.Bunun dışında adamı kafese tıkıp denize attıkları sahne de (ilk kısım) iyidi. Birkaç caps aldım ilk bölümden;
Son yemin etme sahnesi de iyidi nerdeyse tüm efsane karakterleri aynı odadaydı.
İlk bölümden Polat'ın olmadığını biliyordum zaten o Ali Candan olayını da biliyordum Elif'le sahneleri çok iyi.Özellikle evlilik teklifi daha sonra veda edemeyişi falan...
Ya bu arada izledim ama görüntü berbat son sahnede ses de gitti @Master.1000 geçen HD yüklüyor demiştin bir kanal unuttum adını oradan devam etsem daha iyi olur?
izlemene çok sevindim bende başladım 6.bölüme geldimKurtlar Vadisi 1. bölümü izledim.
Aslında uzun zamandır izlemek istiyordum şimdiye kısmetmiş Pusu konseptini uzun yıllar izledim ama klasik Vadi'yi tek tük izlemişliğim var açıkcası çok da hatırlamıyorum her neyse işte ilk bölümden başladım.
Ölüm listesi olayı çok iyi adamlar kendimizi koruyalım dikkat edelim muhabbeti yaparken Çakır uzatan bomba ile arabalarını patlattı.Bunun dışında adamı kafese tıkıp denize attıkları sahne de (ilk kısım) iyidi. Birkaç caps aldım ilk bölümden;
İlk bölümden Polat'ın olmadığını biliyordum zaten o Ali Candan olayını da biliyordum Elif'le sahneleri çok iyi.Özellikle evlilik teklifi daha sonra veda edemeyişi falan...
Ya bu arada izledim ama görüntü berbat son sahnede ses de gitti @Master.1000 geçen HD yüklüyor demiştin bir kanal unuttum adını oradan devam etsem daha iyi olur?
sen eski vadiyi izlemedinmi o dönemde ayoll 😱😱😱izlemene çok sevindim bende başladım 6.bölüme geldim
devam ediyorum
kız yok izledim baştan tekrar izlemeye başladımsen eski vadiyi izlemedinmi o dönemde ayoll 😱😱😱
Araştırarak izlersen çok daha güzel olur. Ben 1. bölümü 4 saatte izlemiştim. Her duyduğumu araştırıp sonra bi daha izliyodum. Biraz manyakça, orası doğruKurtlar Vadisi 1. bölümü izledim.
neee 1.bölümü 4 saattem izledin iyiymişAraştırarak izlersen çok daha güzel olur. Ben 1. bölümü 4 saatte izlemiştim. Her duyduğumu araştırıp sonra bi daha izliyodum. Biraz manyakça, orası doğru
Aynen. Zaten ilk saniyelerinde ölüm listesiyle başlıyor. O andan başladım, bu neymiş diye. Sabah 4'e, 5'e kadar izlemiştim yazları.neee 1.bölümü 4 saattem izledin iyiymiş
evet liste ile başlıyor ne güzel iyi etmişsin devam ettinmi pekiAynen. Zaten ilk saniyelerinde ölüm listesiyle başlıyor. O andan başladım, bu neymiş diye. Sabah 4'e, 5'e kadar izlemiştim yazları.
Geçen yaz. Bitirdim 97 bölümü tabiiki. 2. izleyişimdi. Tam olsun dedim.evet liste ile başlıyor ne güzel iyi etmişsin devam ettinmi peki
izlemeye
ooo ne güzel sevindim bende başladım 6 bölüm izledimGeçen yaz. Bitirdim 97 bölümü tabiiki. 2. izleyişimdi. Tam olsun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?