Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Repliği yapamamış

Eğer onların teklifini kabul ederse İstanbulun yedi tepesinden görünen bir ateş yanacak gördüğün her kıvılcımı bana haber ver Nazım

olacak aga

---Tapatalk---

İlk 30 dakikaya bak sen. Bana Türk Televizyon tarihinde boyle uzun ve bu kalite de ki o günlerin şartlarında efsane bir şey getirin namertim lan

---Tapatalk---

İstemi Betil'in mekanı cennet olsun nur içinde yatsın bu ülkeye onun gibi eşsiz bir sanatçı gelmez bir daha o ses o mimikler inanılcak gibi değil

Bu bomba patlarsa en büyük parça size girer sizden çıkanın nereye gireceyini siz tahmin edin

Polattan Laz Ziya'ya

eski vadinin tekrar bölümleri keşke yazın büyük bi kanalda oynasa reytingleri alt üst edeceğine adım gibi eminim

Son düzenleme:
Gecenin raconu da bu olsun

ithat: Doğu bey, Pala'yı vermeme şansınız yok! 
Doğu bey: Şansla memleket mi yönetilir Mito?!! Hem adamı tetikci kullan, hem deşifre ol, hem şantaj yapıp adam al! İstanbul patlayacakmış... patlasın ulan! Ben çok top sesi duymuşum 
Mithat: Emir aldım! 
Doğu bey: Ben vermedim! 
Mithat: Sizin de aldığınız yerden aldım! Abbas'dan bana ne ki onu öldürteyim. Gitmiş mayına basmış. 
Doğu bey: Senin gibi çıplak ayak boka basmamış. Mito, seni de sana emir verenleri de ben mayına oturtup uçurtucam. Defol karşımdan 
Mithat: Doğu bey, altı okula bomba koymuşlar. Beni görevden aldırın, yargılatın ama bunun hesabını ne siz ne biz ne başkası verebilir. Bu canavarları hep birlikte yarattık. Hep birlikte yok edecez 
Doğu bey: Ulan zorda kalınca okullara bomba koyacak canavarları bu memleket ne zaman yaratmış ? Siz kime düşmansınız kepazeler! İçerde çakal vatan vatan diye inliyor, dışarda enikleri okula bomba koyuyor. Bizim yetiştirdiğimiz adamlar düşman memleketinde bile okula bomba koymazlar. 
Mithat: Siz Aslan'ın yetiştirdiklerini toplayın, biz bunları toplarız Doğu bey! Herkes kendi bahçesini temizlesin. 
Doğu bey: Bunları, hepsini, kaç kişiyse bu çakallar, paket edip bana iade etmezseniz, paket senin kucağında Mithat! Esaaaddd!! 

27. ve 28. Bölümleri de geride bıraktık .. söylenecek hiç birşey yok. Böyle bir senaryo olamaz gerçekten.. konsept danışmanı Soner Yalçın'la birlikte Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener tarih yazmışlar gerçekten. Ne vardı da beraber başladığınız yolu beraber bitirseydiniz. Birbirine bu kadar bağlı bir ekibin şimdi tamamen dağılmış olması çok üzücü gerçekten.. 10. Yıl her açıdan gizemli bir sezon oldu.. hem dizi içinde hemde kamera arkasında.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
ve bugün günlerden [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

akşam olsa da kurtlar vadisi ni bir izlesek

ahhh kesinlikle laz ziya karakteri çakırdan sonra en sevdiğim eski vadi karakteriydi şu sahnede özellikle oscarlık bir performans @papuleoo nunda en çok övgüden bahsetti sahne olmuştu şu dönemde olsaydı böyle bir sahne gündem ayratırdı vlla istemil betil oscarlık bir performans göstermiş allah rahmet eylesin

Dostum olmaz hasmım yaşamaz sen benim kardeşimsin necmiiiiiiiiiii
))))))))))))

Yazık lan size izlemeyen varsa izlesin agalar

@papuleoo aga en çok da senin dikkatini ceker

Onlarca kez izlememe rağmen halen aynı keyifle ve heycanla dinliyorum.. muhteşem birşey. Senaristler programlarda, röportajlarda vs. Necati Şaşmaz'ı her seferinde överken, Necati Şaşmaz'da aynı şekilde bütün başarı senaryo ekibinde olduğu, çok titiz çalıştıklarını felan dile getirmiştir. Birbirini bu kadar bağlı bir ekibin şimdi birbirlerine bu kadar düşmanca davranmaları inanılır gibi değil. Ama ne olursa olsun, aralarında artık her ne olduysa bana göre suç her beşinde de vardır.. tek taraflı olacak birşey değil. Ne olduysa bu 10. Yılda oldu.. bu 10. Yıl herşeyi ile gizemli bir sezon oldu.. Necati abi isterse, Polat'ı öldürürüz röportajı, gerçekleşen süpriz evlilik, Fedai olarak Polat'ın kalemi kırılması, sezon finalinde, senaryo gereği ikinci kez kalemi kırılması vs.

Tapatalk 2