"Kurtlar Vadisi Pusu" Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor ? | İlk Kez FavoriForumum'da!

Atv kendi aldı Kvp yi
Keşke FOX alsaydı

Ciranun anlamını bilmiyorsan napalım.
Ciro şu demektir Toplam paradır çekim sırasında harcanan parada içinde dahildir.Orda bak Çocuklar Duymasın var.
O dizi emin ol Vadiden daha fazla para kazanmıştır.Sit-com ya tek bir evde zaten olaylar.Ev kirası olay bitti.

Ayrıca sizinde her olayda şu Ciroyu bir sokmasanız olmaz.

vadi 2010-2011 yılında en çok kazanan diziydi bu yıl açıklanmadı ama 1.olduğu belli yapım şirketlerinin kazancından pana vadiyle 40 milyondan fazla kazanmış 4.olmuş

TNS varken alır tabi o reytingi.MY SBT'de eğer 18 reytingi bulduysa emin ol Vadi'yi geçmiştir.
SBT varken alsında 20 reytingi Vadi görelim.Sizin o yerlere göklere sığdıramadıgınız 10.Yılda görcez reytingleri.
Birde bak Üni'ye yeni gidiyorsun bu kadar rahat olma bence hocalar Sınav kağıdını okumuyolar bile.Böle Vadi izleyerek 10 senede bitiremezsin orayı.

Atv kendi aldı Kvp yi
Keşke FOX alsaydı
ATV DE İyi Oldu Fox ta İyi Olmazdı

- - - Ekleme - - -

Banane Çocuklar Duymasın dan Kurtlar Vadisini Tek Geçerim Sonra Çocuklar Duymasın Seksenler

Sana Mı Soracak

- - - Ekleme - - -

21.45 de nasıl iyi olmazdı ?
ATV DE DE 21:45 Te Hatırlatırım

ATV DE İyi Oldu Fox ta İyi Olmazdı

- - - Ekleme - - -

Banane Çocuklar Duymasın dan Kurtlar Vadisini Tek Geçerim Sonra Çocuklar Duymasın Seksenler

Ha Sen birde Çocukjlar Duymasın hayranıydın demi.
Ben onun için söylemedim.Gerçekler bunlar.Cironun anlamına öğrenmeniz için örnek vermiştim sadece.

- - - Ekleme - - -

Sana Mı Soracak

- - - Ekleme - - -

ATV DE DE 21:45 Te Hatırlatırım

Aman sormasın zaten işiniz gücünüz ters cevap vermek.

Tamam O İşleri Bilmiyorum Ama Vadi En Çok Kazanan Dizi

- - - Ekleme - - -

Nerden biliyorsun ?
Hem Atv diziyi 20.00 de özet verip 21.45 e kadar sürdürmez

- - - Ekleme - - -

RevaN bitti şimdi adam4 başladı Kvp ye laf atmaya 😎
Nerden mi biliyorum
Kanıtım var
Atv 21:45 e koyacak diziyi.Dizi En Az Saat 23:45 e kadar sürecek eskisi gibi

1.muhteşem agb şikesi varken bile totalde 18 görememiş dizi ömrü hayatında

2.muhteşem sbt de 14 gördü mü

3.vadi sbt de tnt de iken bile 14 gördü

yani sbt si tns si falan yok
muhteşem vadiyle yarışmayı bırak yanından geçemez vadinin 7.yılında aldığı reytingleri muhteşem hayatında göremedi

Nerden biliyorsun ?
Hem Atv diziyi 20.00 de özet verip 21.45 e kadar sürdürmez

- - - Ekleme - - -

RevaN bitti şimdi adam4 başladı Kvp ye laf atmaya 😎

Ben RevaN'ı her zaman desteklemişimdir her konuda zaten.İkimizde tarafsız gözle baktıgımız için gerçekler dökülüyor.
Benim KVP'ye laf attıgım falanda yok ayrıca.Gerçekler bunlar.
Hee birde takas diyordu ya KVP'yi çok izlediğinden oldugu anlaşıldı.Kanal D'yi mafya olarak görüyor.Gidip bunlar TNT'yi zorluyorlar ve çok reklam koydurtuyorlar demi.

aga kurtlar vadisi 20.00 da başlıyacak ne 21.45 i

tnt aydın doğan ın bunu bilmiyon daha

siz mi gerçekleri söylüyonuz
siz vadinin büyüklüğünü yediremeyen vadi düşmanlarısınız ama merak etmeyin ben ve kardeşlerim burdayken size rahat yok