"Kurtlar Vadisi Pusu" Dizisinde Bir Ayrılık Daha!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Pana Film Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde başarılı ve tecrübeli oyuncu Necati Şaşmaz'ın olduğu "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde bir oyuncu ayrılıyor.

10.yılında atv'nin en çok izlenen dizisi ünvanını taşıyan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde 'Adil Bey' karakterine hayat veren usta oyuncu Kuzey Vargın, dizide senaryo gereği ayrılacak.

Bu dizi için 1 sezonluk anlaşma yapan Kuzey Vargın, sezon sonunda diziden ayrılacak.

U4CFRTYuOMyohotJD6aRGHnD.jpg

Tam ben açıyodum konuyu :T:

Sezon sonuna kadar gidecek olması çok iyi haber. Biz 2 bölüme gitmesini bekliyoduk :D

Vadi'ye heyecan kattı bu sezon, sezon sonu diyor ama sezon finaline kalmadan ölür Adil Bey.

Kurtlar Vadisindeki konuşmalar beni sıksada bu adamın konuştuğu sahneler sıkmıyodu nedense aksine iyi geliyodu çok iyi oyunculuğu var keşke çıkmasaydı ama sezon sonuna kadar daha çok çıkarsa iyi olur gözleride gitmeseydi eyiydi :/

Yeni sezon yine güzel bir drama dizisinde yer alması dileğiyle :)

Kimler cıktı kimler girdi.... Bi tek Değismeyen Necati Sasmaz oldu :D

Kurtlar Vadisindeki konuşmalar beni sıksada bu adamın konuştuğu sahneler sıkmıyodu nedense aksine iyi geliyodu çok iyi oyunculuğu var keşke çıkmasaydı ama sezon sonuna kadar daha çok çıkarsa iyi olur gözleride gitmeseydi eyiydi :/

Konuşmasıyla mimikleriyle gerçekten kendini izletebilen bir oyuncu. Sadece boş boş baktığı sahnelerde bile hiç sıkılmadım. Karizmasının da etkisi var tabiki.

harika bi oyuncuydu emekleri ve harika oyunculuğu için teşekkürler kuzey vargın..

Ee gayet normal. Ben hatta önümüzdeki hafta ayrilmasini bekliyorum. Senaryo geregi onun ölmesi dizi ye iyi gelecektir