Kurtlar vadisi pusu dizisi bitiyor mu? Polat Şehit oluyor

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
610
[h=1]Kurtlar vadisi pusu dizisi bitiyor mu? Polat Şehit oluyor[/h]
Kurtlar vadisi pusu dizisi bitiyor mu? Polat Şehit oluyor. Kurtlar vadisi pusu 20 aralık 2012 yeni bölüm milyonlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Kurtlar vadisi pusu dizisi bitiyor mu? Polat Şehit oluyor. Kurtlar vadisi pusu 20 aralık 2012 yeni bölüm milyonlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.
POLAT ALEMDAR ÖLÜYOR
Kurtlar vadisi pusu dizisi geçen haftaki bölüm 'de suriyeki görevini tamamlamıştı. Yakaladığı adamı Türkiye'ye götüreceği zaman saldırıya maruz kaldı ve bulunduğu eve roket isabet etmişti. Herkes sabırsızlıkla Polat alemdar'ın ölüp ölmeyeceğini merak ediyordu.
20 aralık kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanında kafalardaki soru işaretlerinin bir çoğu cevap buluyor. Polat kefene giydiriliyor. Gazetelerde Polat alemdar'ın şehit olduğu yazıyor. Savcı leyla, polat'ın annesine kötü haberi veriyor.
CAHİT İLE ABDÜLHEY İNTİKAM PEŞİNDE
Polat alemdarın ölmesine dayanamayan Abdülhey tam kafasına sıkacaktiki Cahit onu durdurdu. Polat abiyi kim buraya gönderdi ise onlardan intikamımızı alacağız dedi. Türkiye'ye dönen cahit ve abdülhey tek tek ihtiyarlar heyeti üyelerini yakalıyor ve intikam almaya başlıyorlar. Ak saçlı bunları duyunca şok oluyor.
SAVCI LEYLA HERŞEYİ AÇIKLIYOR
Kurtlar vadisi pusu 'da polat'ın ölümüne dayanamayan savcı leyla bir basın toplantısı düzenliyor. Polat'ın ölümünde ihtiyarlar denen bir oluşum olduğunu anlatıyor.
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİ BİTİYOR MU?
Şimdi herkesin aklında polat öldükten sonra kurtlar vadisi pusu dizisi bitecek mi sorusu oluşuyor. Polat alemdar olmadan dizi yürüyecek mi? Tüm bu soruların cevabını 20 aralık 2012 kurtlar vadisi pusu yeni bölüm 'de göreceğiz.

ya bunlar hikaye ölmeyecek hala mematinin katilini öldüremediler bidahaki yıla uzayacak bu konu ancak katilinin ismini felan öğrenecekler ve polat iskender çekişmesi gibi bir şey bekliyorum :)

polat alemdar ölmedi merak etmeyin Lawrence nin dediğine katılıyorum zaten polat ta söyledi Allah benim canımı mematinin intikamını almadan almayacak demişti :)