siz önce bir kaç kere izlediğinizi yazın fraganı ondan sonra devam ederiz forumdaki hiçbir vadici 5 kereden az izlememiştir fragmanı
Ben indirdim resmi siteden rakamlara bakıyorum
bu rakam bir şey ifade etmiyor 1 kişi isterse 10 kere izler isterse 1001000 kişi bile 1.5 milyon yapabilir fragmanı
Milyonlar kisi izlememistir tabii ki fragmani. Bir kisi sürekli F5'e basip izlenme sayisini arttirabiliyor. Ayrica bir kisi fragmani 100 kere izleyebiliyor.
bu sonuçlar gayet normal vadinin izleyici kitlesi genç insanlar fatmagül-öbgz vs. daha çok orta yaşlı insanlardan ve ev kadınlarından oluşuyor
Ne genci 7den 70 e izleniyor fatmagulu ev hanımlari izliyor
nasıl ne işi var 70 yaşındaki adam fatmagül mü izliyo70 yaşındaki adamın vadiyle işi ne neyse tartışmaya gerek yok siz vadiye toz kondurmazsınız nasılsa
Yazete, Pana Film'in kendi sitesi olduğu için buradaki rekorlar pek bir şey ifade etmiyor açıkçası...
bizim için rekordur zaten gazetelerde falanda çıkıyo
diğer diziler için zor ama vadi için normal izlenme oranları bunlar internette hangi dizi izleme sitesine bakarsan bak vadi hepsinde 1. bu da yazete nin doğru olduğunu gösterir bence çünkü vadi internette çok fazla izleniyo geçen ay cuma günü internet kafeye gittim kafenin yarısı vadiyi izliyoduGazeteler haber yapacak şey arıyorlar haber olabilecek her şeyi yazarlar.Çok izlendiği doğrudur ama bu rakamlara ulaşması normal şartlarda çok zor. Kaale alınacak bir rekor olması için Youtube benzeri tamamen tarafsız ve büyük bir sitede olması gerekir.
diğer diziler için zor ama vadi için normal izlenme oranları bunlar internette hangi dizi izleme sitesine bakarsan bak vadi hepsinde 1. bu da yazete nin doğru olduğunu gösterir bence çünkü vadi internette çok fazla izleniyo geçen ay cuma günü internet kafeye gittim kafenin yarısı vadiyi izliyodubence doğru inanan inanır kimseyi zorla inandıracak değiliz
yuhh o kadar olmaz mynette falanda baya izleniyo burası resmi site bu rakamlar 100-200 bin aşağıda olur en fazla anlamadığım bot falan diyon ya rekor kırsak nolcak zaten bütün rekorlar bizdeVadi'nin bölümleri gerçekten internetten çok izleniyor ama bu, bu rakamların doğruluğunu göstermez. Şimdi denemek için girdim siteye ve videoya. Her yenilediğimde en az 100-200 artıyor. Bu kadar birden artması imkansız 5-10 saniye içinde. Belli ki botla birileri kasıyor rekor olsun diye.Yoksa hiçbir dizinin fragmanı bu kadar izlenmez internetten.
yuhh o kadar olmaz mynette falanda baya izleniyo burası resmi site bu rakamlar 100-200 bin aşağıda olur en fazla anlamadığım bot falan diyon ya rekor kırsak nolcak zaten bütün rekorlar bizde
Rekor kırılması yapımcıların hoşuna gider. Yazetede manşetten reklam yapmışlar mesela rekor kırılıyor diye.
https://fav10.net/f692/en-favori-kadin-oyuncu-2012-buyuk-final-sera-tokdemir-vs-songul-oden-128368/
Bu konudaki oy sayıları ne kadar doğruysa bu izlenme sayısı da o kadar doğrudur. İkisi de aynı mantıkla çalışan botlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?