Kurtlar Vadisi Pusu da En Çok Görmek İstediğiniz Oyuncu Kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
arkadaşlar vadide en çok görmek istediğiniz oyuncuları yazın gerçi birçok oyuncu rol aldı ama geriye kalan oyunculardan bikaçını söyleyin :D

Ertan Saban olsun, Saruhan Hünel olsun başarılı oyuncular mesela ben bunları Kurtlar Vadisi Pusu'da görmek isterim...

bende saruhan hünel i görmek isterim ayrıca kenan imirzalıoğlu :D

ertan saban belki oynarda kurtlar vadisinde ... kenan imirzalıoğlu kurtlar vadisinde hiçbir zaman oynamaz, kabulde etmez, kabul etsin kendimi boğaz köprüsünden aşağı atarım bu kadarda iddialıyım:)

ertan saban belki oynarda kurtlar vadisinde ... kenan imirzalıoğlu kurtlar vadisinde hiçbir zaman oynamaz, kabulde etmez, kabul etsin kendimi boğaz köprüsünden aşağı atarım bu kadarda iddialıyım:)

bence pana film teklif etse oynar kimler oynamadı ki kenan imirzalıoğlu da oynar ama pana ya bağlı :D

eğer necati şaşmaz başrolü bırakıp kenan imirzalıoğluna devrederse kenan imirzalıoğluda başrol oynayacağının garantisini alırsa oynar:)

eğer necati şaşmaz başrolü bırakıp kenan imirzalıoğluna devrederse kenan imirzalıoğluda başrol oynayacağının garantisini alırsa oynar:)

kenan imirzalıoğlu başrollerin adamı ama vadide 3-4 bölüm rol alabilir sürekli olmaz zaten :D

ona bakarsan bende fatmagülün suçu ne dizisinde mel gibson u görmek isterim gwent paltrow u görmek isterim ama olmayacak bişey :)

vadide her oyuncu rol alabilir bunu unutma saydırtma bana şimdi rol alan yıldızları :D sharon stone ve andy garcia gibi hollywood yıldızları bile rol almıştır vadide :D

vadide her oyuncu rol alabilir bunu unutma saydırtma bana şimdi rol alan yıldızları :D sharon stone ve andy garcia gibi hollywood yıldızları bile rol almıştır vadide :D

hazır dış dünyaya elini atmışken takas angelina jolie yide getir gözümüz gönlümüz açılsın:)