Kurtlar Vadisi Pusu da büyük tuzak | Yeni Bölüm için geri sayım başladı

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
609
Kurtlar Vadisi Pusu da büyük tuzak

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam ekranlara geliyor.Kurtlar Vadisi Pusu fragmanına göre aksiyonlu sahneler izleyeceğiz.İşte bölüm özeti

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu için geri sayım başladı. Bu akşam atv'de ekrana gelecek dizinin fragmanının izlenme rakamı; Vadi'ye olan merakı gözler önüne serdi. 2 milyon 59 bin 800 kişinin seyrettiği Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanında; aksiyon sahneleri dikkat çekti.

MERAKLAR ARTIYOR
Polat Alemdar'ın yeni ekibiyle gerçekleştirdiği ilk operasyondan görüntülerin olduğu fragmanda; bir başka dikkat çeken sahne ise Kara'ya kurulan tuzakla ilgili... Kara'nın bu tuzaktan nasıl kurtulacağı merak konusu olurken; İhtiyarlar Başkanı'nın KGT ve Polat'la ilgili planları da seyircinin nefesini tutup beklediği diğer yanıtsız sorular.

O ADAMA ULAŞACAK MI?
Peşinde bir adam olduğunu fark eden Kara, geçtiğimiz hafta bu kişiyi öğrenmek için bir polisin evine gitti. Dizinin finalinde; Kara'ya tuzak kuruldu.

FRAGMAN REKORU
Kurtlar Vadisi'nin bu akşamki fragmanı, 4 gün önce internette yayınlandı. Fragmanı 2 milyon 59 bin 800 kişi izleyerek, bu alanda bir rekora imza atıldı.

TWİTTER
BENİM bildiğim Kara, o tuzaktan tereyağından kıl çeker gibi kurtulur.
POLAT Alemdar, yeni ekibiyle çözülmemiş dava bırakmaz!
YENİ bölüm fragmanını kaç kere seyrettiğimi artık hatırlamıyorum...
FRAGMAN böyleyse, bu akşamki bölümü düşünemiyorum bile!
ŞİMDİDEN kahvedeki yerimi ayırttım. Yaşasın Kurtlar keyfi....
BU akşam bütün planlar tabii ki, iptal. Kurtlar Vadisi gecesi...

Ankara Haber