Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Kolaj Bölümü Ile Ekranda!

kanal D'de dizi başlayacağını bildikleri halde atv yönetimi baskı yapmazmı pana filme bölümü yetiştirin diye!
rakibin olan kanalda yeni dizi başlıyor sen kurtlar vadisinin yeni bölümünü yayınlamıyorsun.ben size ne diyeyim beceriksiz atv yönetimi allah sizi bildiği gibi yapsın.

hakikaten ne kadar tezat bir durum aslında rakibin yeni diziyle çıkacak sende ne demek efendim olur mu siz başlatın ben de bu hafta kolaj yayınlayayım da sizde işinizi görün der gibi

bence yetiştirememişlerdir diye düşünüyorum aslında bu ara böyle bir atraksiyon bekliyordum vadiden

atv yeni dizi yayınladığı zaman karşısındaki rakipler bırak programlarını yayınlamamayı,reklama bile girmiyorlar.

İntikamdan çekinmek için ilk önce intikamı reyitng listesinde bulmak gerek

Yetiştiremediler galiba Klasil Pana işte herşey iyi giderken kolaj

mns ye bak en başta destan yazıyor

madem oyuncu fabrikası niye necoya en ufak katkısı olmuyor.
10 yıl önce vatandaş nasıl başladıysa aynı durumda hiçbir ilerleme yok

İnadına Yaşamak için iyi olmuş. Aramızda Kalsın'da yükselebilir.

mns ye bak en başta destan yazıyor

madem oyuncu fabrikası niye necoya en ufak katkısı olmuyor.
10 yıl önce vatandaş nasıl başladıysa aynı durumda hiçbir ilerleme yok
Msn reytinglerinde İntikam 20'lere dayandı

Çok güzel bir dila haberinden sonra kötü bir haber. Sanki Polat kafama sıktı gibi hissettim kendimi. Dila nin haberi gelmese ne olacağını tahmin edemiyecektim

Güzel.
İnadına Yaşamak için süper bir haber oldu bu. Bundan büyük şans olamazdı. Umarım zirveyi alır.

Lordly ve hızlı agamızın yazım tarzı.

Keşke Firuze ertelenmeseymiş.
Çok sevindim valla o yüzden smileylerim tavan yaptı.
Firuze büyük lokma kaçırmış olacak. Vadi'nin yokluğunda reyting toplayabilirdi. İnadına Yaşamak tutarsa Firuze'nin işi zor..

Çok sevindim valla o yüzden smileylerim tavan yaptı.
Firuze büyük lokma kaçırmış olacak. Vadi'nin yokluğunda reyting toplayabilirdi. İnadına Yaşamak tutarsa Firuze'nin işi zor..
Umarım İnadına Yaşamak tut--- emin olamadım boş kalsın.

Umarım İnadına Yaşamak tut--- emin olamadım boş kalsın.
Hemen de kıskançlık başladı.
Bu sefer emin konuşmayacağım ama bence sürpriz yapabilecek bir dizi İnadına Yaşamak.
Perşembe'nin ilk anlığını iple çekiyorum.

Bende ne zaman ara verecekler diye bekliyordum
Pana nin alisilmis halleri... Ne zaman reytingler yükselir o zaman Vadi ara verir

Kurtlar Vadisinin yönetmeni Onur Tan twitter adresinden bir açıklama yaptı:

Bu Perşembe vadinin olmamasının nedeni,Perşembe ve Cuma 8.Sınıfların Merkezi Ortak sınavının olması...
Çoğu yetişkinlerin vadiyi izlediği kadar gençlerde vadiyi seyretmektedir...Öğrencilerin Geleceği olan sınavı Dizimizden daha önemlidir...! Gençler Vadi yüzünden sınav çalışmaktan mağdur kalmasınlar.Onlar geleceğin nesilleridir...!
Çoğu izleyicilerimizin anlayışla karşılamalarını ister ve Perşembe-Cuma günü olacak 8.Sınıf 1.Dönem Merkezi Ortak Sınavında Tüm Gençlere başarılar dilerim..

İşte Vadi`nin olmamasının nedeni

Onur Tan Twitter;

Bu Perşembe vadinin olmamasının nedeni,Perşembe ve Cuma 8.Sınıfların Merkezi Ortak sınavının olması...
Çoğu yetişkinlerin vadiyi izlediği kadar gençlerde vadiyi seyretmektedir...Öğrencilerin Geleceği olan sınavı Dizimizden daha önemlidir...! Gençler Vadi yüzünden sınav çalışmaktan mağdur kalmasınlar.Onlar geleceğin nesilleridir...!
Çoğu izleyicilerimizin anlayışla karşılamalarını ister ve Perşembe-Cuma günü olacak 8.Sınıf 1.Dönem Merkezi Ortak Sınavında Tüm Gençlere başarılar dilerim..

@takas @XanTier @vadikızı @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @sürgünüm @Polat Şaşmaz @china_shangai @gundix123 @34rcp44 @hızlı gonzales