Kurtlar Vadisi Pusu Büyük Tepki Çekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,711
Puanı
1,060
KVP'nin bu haftaki bölümündeki bazı sahneler büyük tepki topladı.

İlki Poyraz'ın mührü almaya çalıştığı sahnede oldu.
Poyraz ve adamları nöbet tutan Türk askerleri dahil önlerine çıkan her askeri öldürdü.

Diğer sahne Mete'nin Aybars Paşa'nın kafasını kesdiği sahneydi.
Sahnede Mete 'Türk subaylarını tanımıyorsun Nafiz, ser verip sır vermezler.'' diyerek paşanın kafasını kılıçla kesti.

Türk askerini güçsüz gösteren ve küçük düşüren bu sahnelere tepkiler gecikmedi.
İşte örnekler:

-Bugün oynan Kurtlar Vadisi dizisinde Türk Komutanı rolündeki komutanin kafasının kılıç ile kesilmesi kabul edilemez bir namertliktir

-@KurtlarVadisi_ kusura bakmayın ama artık senaryonuz basitleşmeye başladı. Bu ülkede paşa kellesi koparmak o kadar basit değil.

-arkadaşlar 10 yıldır ilk defa askeri soktular filme onuda kötü düşürerek bizim askerimiz paşalarimiz o kadar çabuk teslim olmaz küçük düşüremez kimse askerimizi çok çabuk şekilde askerimizin gücünü sanini yukseltecek senaryo cekmeleri lazım aksi halde son bölümlerim olur

-Boyle film olmaz turkiyeyi kotuluyor turk askeri vuruyor izlenmez bu dizi

-Bu aksam kurtlar vadisi benim icin bitmiştir TSK bu kadar assalanmaz, paşanın kafası kesilir askerler patir patir vurulur bu kadarmi küçümsenir yazıklar olsun....

-11 nisan 2013 tarihli 188. bölümünü kınıyorum tamam dizideki oyuncular hayal ürünüdür fakat her oyuncu bir kişiyi canlandırıyor askerlere ateş açılıyor dizideki Mete Aymar Aybars paşanın kafasını kesiyor işte bu sahne bence sinir bozucudur çünkü burada TSK yı küçük düşürüyor resmen biraz daha dikkat edilse daha iyi olur NOKTA

-Her bölümünü izledim ama hayal ürünüde olsa Türk askerine küçük düşürme hakaret var kolay lokma gibi gösterdiniz erleride generalide inş. ceza alırsınız yasaklanırsınız rtuk'ede şikayetimi yapıcam terbiyesiz yapımcılar.

-Yıllardır Bir Sonraki Bölümü Heyecanla Bekleyipte İzlediğim Filimim Vadi'yi Bugün'den İtibaren İzlemiyorum..!'TÜRK ASKERİNİ'Kimse Bu Şekilde Aşağılayamaz..Kendinize Gelin Senaristler..!Yetmezmiş Gibi Çoluk Çocuğuda Kattınız Yazıktır Böylesi Güzel Bir Filime Düşman Ettiğiniz İçin...

-Türk askerinin boynunu kimse öyle kopartamaz Bu bölümü yazanlarıa soruyorum ne çektiniz be kardeşim -gerçekte ve sanalda yada filmde neyse üniformaya yapılanları görmez olduk.lütfen tsk ya saygı duyalım artık ve ezdirmeyelim

Son düzenleme:
Yorumların hepsi doğru, dizide onlardan başka herşey yanlış. Cidden yazık....

asker gitsin şehit olsun sonra bir dizide reyting uğruna böyle küçük düşsün gerçekten yazık ...

Konu tamamen taraflı. Türk askerini güçsüz gösteriyormuş muş muş.

Koskoca Tuğgeneral, Devlet için kafasını verdi. Neresi yazık? O orada ölmeyip zaman kazandırmasa İhtiyarlardan birisi ölecekti. O ihtiyarın ölmesi TSK'nın bitmesi demek!
Bilip bilmeden "boş boş konuşma profesörleri" gelmiş konuşuyolar.

Ser vefrir sır vermez derken mi askeri küçük düşürmüş? Yazık. Hepinize yazık!

gerçkle kurguyu karıştırmayalım ihtiyarlar kurgu ürünü kalanı da kurf-gu ürünü yapsınlar ya da gitsinler ırak üniforması giydirsinler Türk askerinin reytinge alet etmesinler :)

Konu tamamen taraflı. Türk askerini güçsüz gösteriyormuş muş muş.

Koskoca Tuğgeneral, Devlet için kafasını verdi. Neresi yazık? O orada ölmeyip zaman kazandırmasa İhtiyarlardan birisi ölecekti. O ihtiyarın ölmesi TSK'nın bitmesi demek!
Bilip bilmeden "boş boş konuşma profesörleri" gelmiş konuşuyolar.

Ser vefrir sır vermez derken mi askeri küçük düşürmüş? Yazık. Hepinize yazık!

Öldürülürken gösterilmesin. Şehit aileleri o sahneleri görüp neler düşünmüştür.

Kafası koparılırken gösterilmedi zaten.

Haber tamamen taraflı kaale almamak en doğrusu. :)
haber sitelerini aç bak çok daha ağır başlıklar ve içerikler var :D
tecavüz sahnesinde de malum yer değil yüzü gözüküyor insanalrın oz aman bol bol çeksinler o sahneleri :)

Diziyi hiç izlemedim ama bu kadar kişi böyle yorumlar yaptıysa doğrudur.

Reyting için askeri kullanmakta ne demek.. Bu kadarda olmasın artık! Bu kadar da değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919