Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

Polat, Cahit ve Erhan; Pusat vurulurken neden göz yaşı dökmezler bir türlü anlamıyorum. Acaba ben mi Pusatı gözümde büyüttüm yoksa onlar mı küçük gördü.

Vadi bitmiştir tilkinin pusatla işi bitti benimde vadiyle işim bitti ulan yatacak yeriniz yok be

Polat, Cahit ve Erhan; Pusat vurulurken neden göz yaşı dökmezler bir türlü anlamıyorum. Acaba ben mi Pusatı gözümde büyüttüm yoksa onlar mı küçük gördü.
Çakır ailesini Polat'a emanet etmişti. Adam arabadaki diyalogda Pusat'tan bana ne Erhan diyor. Demek ki karakteri çoktan silmişler de bizim haberimiz yok.

Son 2 bölüm vadi sonrasında benim için yok reytingler yüzünden erken final yapacak reziller seyirciyi takmayan şerefsizleri sizde takmayın rezilliklerinde boğulsunlar

Pusat öldü, Zeynep ask sahnesi çıktı! Pusat öldü her olayda spastik gibi gülen karı çıktı... Off ulaan off

Ulan Allah belanizi versin ya pusat gibi adamı nasıl harcadilar şimdi Hüsnü de ölecek

Ulan Allah belanizi versin ya pusat gibi adamı nasıl harcadilar şimdi Hüsnü de ölecek

Şimdi Hüsnü'yü de öldürecekler ya siz ne içtiniz senaristler kasıtlı olarak mı yapıyorsunuz?

Bu durumu savunan benle konuşmasin küfür ederim yeter artık

ulan senarist psikopata bağladı sezon sonuna kadar adam kalmayacak herhalde