Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

Bundan kelli buruşuk suratlı Anadolu'yu izleyeceğiz herhalde.

Tilki Pusat'ı vurdu ve sahne bitti. Akif bile şanına yaraşır bir şekilde öldü, yazıklar olsun Pana Film!

Hayla Zeynebi gösteriyor. Allah j belanızi versiiim beeeee............ Çakır'ın kemikleri sızladı.. Şerefsizler.....

Şerefsiz haysiyetsizler Allah belanizi versin

Sokacam yapacaginiz işe puşt herifler

Maalesef ne diyeceğimi bilemiyorum. En azından Pusat ın ölümünü biraz daha özenli ve küçük düşürmeden yapsalardı daha iyi olurdu.

Her şeye rağmen ben ölmeyeceğini düşünüyorum en azından bu vurulmayla değil.

Pusat'a 15 saniyelik ölüm sahnesi yazdılar adamlar hala Elif-Zeynep diyalogu yazıyorlar. Hay sizin yazacağınız dizi batsın!

Sinirden kafayı yiyeceğim yeter lan yeter zeynepmis torpilinizde bogulun şerefsizler

Hayla Zeynebi gösteriyor. Allah j belanızi versiiim beeeee............ Çakır'ın kemikleri sızladı.. Şerefsizler.....
çocuğu ödlek bir korkak gibi öldürdüler bu sahne çok art niyetli yazılmış andreinin adamına saldırsın silahını alsın o iekilde ölsün böyle bir karakteri bu şekilde küçük dürüşülmesi büyük bir bencilliktir cahitle yusuf birliktemi yazdılar ne yaptılarsa bari öldürürken vefa gösterin

Süleyman Çakır öldüğünde Memati, Abdülhey, Polat Alemdar vardı! Şimdi kim var Allah aşkına onu söyleyin? Kiiiim? Kiiiiiim? Yusuf ibnesimi, Zeynep salağı? Azra salağı? Kenan malı?