Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

merakla bekliyorum bölümü bakalım neler olacak

O değil de aga Vadinin gömdüğü diziler diye bi konu mu açsak
böyle bir konuyu çok uzun zamandır düşünüyorum çok kapsamlı ve zaman gerektirecek bir iş 2003 ten itibaren hafta hafta incelemek lazım bu konuyu bana bırakın açacam bi ara
sadce 10.yıldan sonra bile yapsak onlarca dizi çıkar zaten

O değil de aga Vadinin gömdüğü diziler diye bi konu mu açsak
böyle bir konuyu çok uzun zamandır düşünüyorum çok kapsamlı ve zaman gerektirecek bir iş 2003 ten itibaren hafta hafta incelemek lazım bu konuyu bana bırakın açacam bi ara
sadce 10.yıldan sonra bile yapsak onlarca dizi çıkar zaten

Tamamdır
Bu arada ilkler ve enler konunu uzuuun zaman önce okumuştum. Çok kişiyi mosmor ettim o listeyle ellerine sağlık

@EFE UYSAL aga bu konuyu bugün coşturmanı bekliyorum aman kaybolma bi yere aga

Tamamdır
Bu arada ilkler ve enler konunu uzuuun zaman önce okumuştum. Çok kişiyi mosmor ettim o listeyle ellerine sağlık
eyvallah aga o konuya uzun zamandır el atmamıştım kısa süre içinde güncelleyip yeni maddeler ekleyecez hep birlikte senin gibi değerli bir vadicininde oraya katacağı çok şey olacaktır illaki

Bölüm başlamadan 3-4 sayfa falan yazın en son ben geldiğim gün bölüm başlamadan 5 sayfa yazmıştık

eyvallah aga o konuya uzun zamandır el atmamıştım kısa süre içinde güncelleyip yeni maddeler ekleyecez hep birlikte senin gibi değerli bir vadicininde oraya katacağı çok şey olacaktır illaki
Eyvallah kardeşim sağolasın hep birlikte yeni maddeler ekleriz en yakın zamanda.

@EFE UYSAL @Doğu @-KADİR- ve diğer arkadaşlar bereni seviyorum dediğim konusu açılan bir başlığa öyle demem sizler içinde sorun olacakmı
Benim için olmaz ablacım ama orda takılacağına burda takılmanı tercih ederim nickinin hakkını ver "vadi"kızı 😉 Tabii bu benim kendi görüşüm sen bilirsin yine de

@EFE UYSAL @Doğu @-KADİR- ve diğer arkadaşlar bereni seviyorum dediğim konusu açılan bir başlığa öyle demem sizler içinde sorun olacakmı
evet abla büyük sorun sana yakışmıyor gel burda bizle takıl bak ne güzel vadi konusu vadici kardeşlerimiz ne gerek var o tür boş konulara

evet abla büyük sorun sana yakışmıyor gel burda bizle takıl bak ne güzel vadi konusu vadici kardeşlerimiz ne gerek var o tür boş konulara

nedense bugün sezonun en yüksek reytingini alacağız gibi bir his var içimde İnşallah 8 i geçeriz

yavaş yavaş tv başına geçeyim özetin son kısımları da harika olacak gerçi dövüş sahnesini 15 kez izledim ama olsun

Şu Gurbet müziği çalan yuvarlanma sahnesi ne zaman gelecek yahu sırf onun için bugün özet izliyorum