O değil de aga Vadinin gömdüğü diziler diye bi konu mu açsakkaptın kaptın
O değil de aga Vadinin gömdüğü diziler diye bi konu mu açsakkaptın kaptın
Gömmediği dizi mi varki her gelen geçene gömüyor sonra vadiye laf atmak mecburiyetinde kalıyorlar kıskançlık böyle birşeyO değil de aga Vadinin gömdüğü diziler diye bi konu mu açsak
Aynen kardeşimGömmediği dizi mi varki her gelen geçene gömüyor sonra vadiye laf atmak mecburiyetinde kalıyorlar kıskançlık böyle birşey
böyle bir konuyu çok uzun zamandır düşünüyorum çok kapsamlı ve zaman gerektirecek bir iş 2003 ten itibaren hafta hafta incelemek lazım bu konuyu bana bırakın açacam bi araO değil de aga Vadinin gömdüğü diziler diye bi konu mu açsak
böyle bir konuyu çok uzun zamandır düşünüyorum çok kapsamlı ve zaman gerektirecek bir iş 2003 ten itibaren hafta hafta incelemek lazım bu konuyu bana bırakın açacam bi araO değil de aga Vadinin gömdüğü diziler diye bi konu mu açsak
Tamamdırböyle bir konuyu çok uzun zamandır düşünüyorum çok kapsamlı ve zaman gerektirecek bir iş 2003 ten itibaren hafta hafta incelemek lazım bu konuyu bana bırakın açacam bi arasadce 10.yıldan sonra bile yapsak onlarca dizi çıkar zaten
böyle bir konuyu çok uzun zamandır düşünüyorum çok kapsamlı ve zaman gerektirecek bir iş 2003 ten itibaren hafta hafta incelemek lazım bu konuyu bana bırakın açacam bi arasadce 10.yıldan sonra bile yapsak onlarca dizi çıkar zaten
Tm aga kaybolmam tam destek hep destek@EFE UYSAL aga bu konuyu bugün coşturmanı bekliyorum aman kaybolma bi yere aga
eyvallah aga o konuya uzun zamandır el atmamıştım kısa süre içinde güncelleyip yeni maddeler ekleyecez hep birlikte senin gibi değerli bir vadicininde oraya katacağı çok şey olacaktır illakiTamamdırBu arada ilkler ve enler konunu uzuuun zaman önce okumuştum. Çok kişiyi mosmor ettim o listeyle ellerine sağlık
Eyvallah kardeşim sağolasın hep birlikte yeni maddeler ekleriz en yakın zamanda.eyvallah aga o konuya uzun zamandır el atmamıştım kısa süre içinde güncelleyip yeni maddeler ekleyecez hep birlikte senin gibi değerli bir vadicininde oraya katacağı çok şey olacaktır illaki
Benim için olmaz ablacım ama orda takılacağına burda takılmanı tercih ederim nickinin hakkını ver "vadi"kızı 😉 Tabii bu benim kendi görüşüm sen bilirsin yine de@EFE UYSAL @Doğu @-KADİR- ve diğer arkadaşlar bereni seviyorum dediğim konusu açılan bir başlığa öyle demem sizler içinde sorun olacakmı
evet abla büyük sorun sana yakışmıyor gel burda bizle takıl bak ne güzel vadi konusu vadici kardeşlerimiz ne gerek var o tür boş konulara@EFE UYSAL @Doğu @-KADİR- ve diğer arkadaşlar bereni seviyorum dediğim konusu açılan bir başlığa öyle demem sizler içinde sorun olacakmı
evet abla büyük sorun sana yakışmıyor gel burda bizle takıl bak ne güzel vadi konusu vadici kardeşlerimiz ne gerek var o tür boş konulara@EFE UYSAL @Doğu @-KADİR- ve diğer arkadaşlar bereni seviyorum dediğim konusu açılan bir başlığa öyle demem sizler içinde sorun olacakmı
bakalım konuya en çok mesaj yazanlarda seni geçen olacak mı aga biraz zor ama 2 kadirde seni zorlayacaktırÖzet başlar.
Madem ki @EFE UYSAL kardeşimiz bir yola çıkmış bizde onun arkasında oluruz 😀bakalım konuya en çok mesaj yazanlarda seni geçen olacak mı aga biraz zor ama 2 kadirde seni zorlayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?