aga etiket sistemi seni tanımadı kusura bakma@Doğu hadi bakam sonu iyi olsun 😀
hayırdır tavuğuna kış mı dedik herkesin mavice renkli benim ki siyah sönük 😳@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai
@Master.1000 @papuleoo @vadikızı @34rcp44 @batuhankaralar @sürgünüm
@legolas9900 @WesTxCoasT @Amoureux @EFE UYSAL @-KADİR- @Çiğdem- @Billy Kane
Bugün herkesten yorum şov bekliyorum en az 20 sayfa!!
aha yaptım kendi beceriksizliğim pardon agahayırdır tavuğuna kış mı dedik herkesin mavice renkli benim ki siyah sönük 😳
la bırak olum herkesi tanıyan sistem beni mi tanımayacak hem seni falan tanıyan bu sistem beni niye tanımasın@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai
@Master.1000 @papuleoo @vadikızı @34rcp44 @batuhankaralar @sürgünüm
@legolas9900 @WesTxCoasT @Amoureux @EFE UYSAL @-KADİR- @Çiğdem- @Billy Kane
Bugün herkesten yorum şov bekliyorum en az 20 sayfa!!
aga etiket sistemi seni tanımadı kusura bakmainşallah uğurlu gelirim +8 reyting alırız
aga sana dedim o kadar üşengeçim ki eski konulara gidip copy paste yaptım arkadaşların nicklerini. Bunu da sen yazmışsın, kendini etiketlemeyeceğin için dolayısıyla el ile yazmak zorunda kaldım seni ekstradanla bırak olum herkesi tanıyan sistem beni mi tanımayacak hem seni falan tanıyan bu sistem beni niye tanımasın
Teşekkürler ilk değil ama yine de sağolGüzel bir bölüm bekliyorum [emoji2]
@Doğu aga tebrik ederim. Herhalde ilk Vadili konun umarım uğurlu gelirsin [emoji2]
cidden üşengeçmişsin haaga sana dedim o kadar üşengeçim ki eski konulara gidip copy paste yaptım arkadaşların nicklerini. Bunu da sen yazmışsın, kendini etiketlemeyeceğin için dolayısıyla el ile yazmak zorunda kaldım seni ekstradanbir hata oldu düzelttimal kalın fontlarla yazarak hatamı telafi edeyim@-KADİR- @-KADİR- @-KADİR- @-KADİR-
Aga Ersoyun geldiği bölüm hangi güne denk geliyor ?Son sahne efsane olacak
Pazartesi geliyorAga Ersoyun geldiği bölüm hangi güne denk geliyor ?
Kapmadım aga arkadaşlar bana pasladı sağolsunlarheycan merak ve özlemle bekliyorum yeni bölümü İnşallah süper bir bölüm olur
@Doğu aga tebrikler konuyu kapmışsın
kaptın kaptınKapmadım aga arkadaşlar bana pasladı sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?