Kurtlar Vadisi Pusu 277.Bölüm Yorumları

öncelikle herkese hayırlı cumalar :) gece yazmak istemedim herkes barut gibiydi :((((

dün geceye ilişkin anlamadığım nokta
benim aklıma fazla yatmadı bu bağlantı .polat tamam belki 10 yıl sonraki toplantıyı biliyor olabilir ama bu zarfla kendisini nasıl davet ettirdi .yani nasıl oldu da polat davet edildi o zarfla ????? haftaya bu konuya açıklık getirilir düşüncesindeyim eğer aksi bir durumda rezilliğin daniskası olur :)))))

tabi şunu söylemeden de geçemiyecem zarf mevzusu beni de tatmin etmedi.senaristler hiçbir şeyi kavrayamadığı gibi bunu da düzgün kavrayamamışlar basitleştirmişler. heyecan ve gizem duygusu ne yazık ki yoktu .

Son düzenleme:
@takas in internet paketi mi bitti acaba iki eli kanda da olsa yazardi
aynen öyle oldu aga hem internet hemde telefondaki paketim bitti aynı gün olacak iş değil ya çatladım yazamadım diye hemde böyle bir bölüm esnasında

13 sayfaya kadar yorumları tek tek okudum ne yazık ki bazı arkadaşların yorumları felaket
abi daha ne bekliyordunuz adamlar müthiş bağlantı kurmuş resmen son sahneyi ayakta izledim acayip müthişti bitmesin diye dua ettim adeta ama bitti gelde 2 hafta bekle şimdi :(

gölge şov izledik bu bölüm gerçekten harika bir oyuncu ve harika bir karakter vadiye acayip yakışan bi adam aksiyonun içinde olunca da daha da zevk veriyor vadi izleyicisine
toplantıdaki isimlerin asıl hanedanların temsilcileri olduğunu öğrenmemiz çok iyi oldu karunda hanedanlar arası hakemmiş bu da netliğe kavuşmuş oldu.
ustanın yeni bölümde neler diyeceği ne yapacağını çok merak ediyorum bölüm sonu son zamanların en enfes sonu oldu kuşkusuz

277.bölüm sadece gece 170 bin izlenmiş fazla söze gerek yok

yarım saatte 1 milyon kişi seyretse ne yazar:)))))) hayat realitelerden ibarettir .görüyorum ki 2-3 arkadaş hala bu gerçekleri görmemekte ısrarcı :(((( reytingler dip seviyede bölüm tatmini zaten bir çok kişi tarafından malum :((((( ne yazarsanız yazın güneş balçıkla sıvanmıyor gerçekler ortada :)))) gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır:(((( işte o zaman her şey için çok geç olacak :((((

yarım saatte 1 milyon kişi seyretse ne yazar:)))))) hayat realitelerden ibarettir .görüyorum ki 2-3 arkadaş hala bu gerçekleri görmemekte ısrarcı :(((( reytingler dip seviyede bölüm tatmini zaten bir çok kişi tarafından malum :((((( ne yazarsanız yazın güneş balçıkla sıvanmıyor gerçekler ortada :)))) gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır:(((( işte o zaman her şey için çok geç olacak :((((
imzamı atarım abi o arkadaşlar hala dediğin gibi olayları görmemekte ısrar ediyor tabi saygı duymakla beraber bişeyde diyemeyiz ama bukadar iyi niyetli davranarak sadece kendilerini tatmin ediyolar okadar ama malesef gerçekler acıdır ve tabloda onu gösteriyo kim ne derse desin

Geçen sene bitmiş olması lazımdı. En çok o zaman yaklaşmıştı bitirilmiş olmayı haketmeye..

öncelikle beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez kimse kimseye bölümü ben beğendim sende beğeniceksin yada ben beğenmedim sende beğenmiceksin diyemez en büyük cahillik suhursuzluktur oyüzden ben kimsenin yorumuna karışmam herkesin zevki düşüncesi kendisine bu sezon zaten iyi bölüm kendi adıma yok ama zarf bölümü olduğundan acaba diyordum yine hayal kırıklığı gölgenin sahalarda olmasını isteyen birisi olarak ilk defa beğendim gölgeyi ve onun harici bomboş kötü bir bölüm ve zarfla alakası olmayan bir bölüm yusuf çıkıyor kız arkadaşına sana bir teklifim var sonra tekrar çıkıyor sana bir teklifim daha var ayy bizimle kafamı buluyor bunlar pardon yani şakamı yapıyorlar sabrımızımı deniyorlar anlamadım ve biz burda kuzuzadeler toplantıda ne alaka diyoruz bölümde ise asyanın arkadaşı diyorki kuzuzade normalde polat ne alaka diyor yusufları polatın üstüne çoktan koymuşlar ve zarf konusu bukadar kolaya kaçınabilir polat toplantıya katıldı zar konusunu kapandı nasıl katıldı zarfla detay bile verilmez bu zarf konusunu toplantıya bağlayıp kapattılar ve rezalet nasıl kolaya kaçarız demişler ayrıca hadi bari bunu yaptınız yusufu bari katmayın yusufada zarf gelmiş polatınn o toplantıya zarfla katılmasının kendimce anlamı kalmadı türkiyeden yusufta katılıyor ayrıca biz babasının yerine gidiyor sanıyorduk direk yusufu seçmiş dedesi buda ayrı saçmalık bu yusuf olayıyla zarfıda polatın toplantıya katılmasınıda hepsinin içine ettiler bu sezon her hafta verilen durgun bölüme göz yumum ama bu hafta olan bomboş bölüme göz yumamıyorum yinede eleştirim dışında ağır birşey demicem🙂🙂🙂

ve @china_shangai @34rcp44 @Master.1000 her düşüncenize katılıyorum bu zor günlerde vadinin sizler gibi az sayıda olsa vadicilere daha çok ihtiyacı var düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin çok vadi formu dolaştım sizler kadar tarafsız bilinçli neyin ne oluğunu bilen sağlam vadiciler görmedim özellikle sizlerin düşüncelerini çok beğeniyorum bunuda eklemek istedim 😉😉😉